A szombat esti kaland szerencsés véget ért: személyi sérülés nem történt, de az 'egyhatos' BMW totálkárosra tört. A roncsot tréler szállította el, Pákót egy ismerős vitte a következő fellépésre.

Feljelentő rovatunk jóvoltából ismét a címlapra kerül Fekete Pákó, ugyanis Beri tudósítása szerint "szombaton este, kilenc után néhány perccel az 5-ös úton Fekete Pákó nekiment a szalagkorlátnak. Sem a barátnője, sem ő nem sérültek meg, de egy másik autót majdnem összetört. Csak a vezető lélekjelenlétén múlt, hogy nem lett nagyobb a baj. Kapott is hideget-meleget a lánytól, akit majdnem összetört és bajba sodort. Becsületére legyen mondva, hogy bocsánatot kért, nagyon megijedt. Nem játszotta az eszét, hogy ő a sztár."

Pákó megerősíti

A Velvet érdeklődésére Pákó megerősítette a hírt, szombaton este - barátnőjével együtt - valóban súlyos közlekedési baleset áldozata lett. Az énekes Szombathelyről tartott hazafelé, mikor az M5-ös út fővárosi bevezető szakaszán, Kispesten a felüljárónál az autója hirtelen irányíthatatlanná vált, megperdült, majd a szalagkorlátnak csapódva totálkárosra tört. A nyelvi nehézségek leküzdése miatt a további részleteket Pákó menyasszonya, Ágica mesélte el a Velvetnek.

A leendő férj képekben

Ágica elmeséli bővebben is

Elmondása szerint a piros 'egyhatos' BMW vagy a szemerkélő eső, vagy valamilyen műszaki hiba miatt váratlanul kezelhetetlenné vált, csúszkált az úton, megperdült. A szalagkorlátba csapódásnál helyrehozhatatlan károkat szenvedett, egyik hátsó kereke kitört, ami megmaradt belőle, az is "megy a kukába". Kérdésünkre Ágica tagadta, hogy a megengedettnél gyorsabban hajtottak volna, szerinte úgy "70-80 körül" mehettek. Mindketten megúszták az esetet sérülések nélkül, eltekintve attól, hogy Ágica a baleset pillanatában ijedtében Pákó combjába markolt, aki így néhány karmolással gazdagabb lett. A baleset súlyosságát érzékeltetendő ő úgy fogalmazott, hogy "szerencse, hogy túléltük."

A roncsból kikászálódva látták, hogy sokan megálltak mellettük, kérdezgették, hogy miben tudnának segíteni. Mentőt és rendőrt nem hívtak az esethez, mivel személyi sérülés nem történt, és másik gépjármű sem szenvedett kárt. Ez utóbbi csak a szerencsének köszönhető, a balesetet éppenhogy elkerülő fehér VW vezetője ugyanis "üvöltött, mint a sakál, de Pákó nagyon sokszor bocsánatot kért tőle." A roncsot trélerrel kellett elszállíttatni, Pákót pedig egy - az időközben a helyszínre érő - ismerős vitte tovább a következő fellépésére.

A showman menyasszonya kihangsúlyozta, hogy számtalanszor utazott már Pákó mellett: "teljesen megbízom benne. Az ütközés előtti pillanatokban is komolyan ellenkormányzott, de már nem volt segítség. Pákónak ez volt az első balesete, nagyon jó vezető." Pákó autója egy erősen használt BMW volt, de a kár így is milliós nagyságrendű. Ágica szerint vőlegénye amúgy is lecserélte volna, a baleset miatt ez már a jövő héten megtörténik majd.