A nigériai énekes - aki saját bevallása szerint nem olyan hülye, mint amilyennek látszik - elárulta, várandós barátnője nem nézi túl jó szemmel, hogy minden útjába akadó nővel flörtölt. Bár Pákót kicsit zavarja Ágica féltékenykedése, általában nem fogja vissza magát, a B7 klub megnyitóján is több lánnyal feltűnően kedves volt.

A legújabb budapesti szórakozóhely pénteki megnyitójára számos hírességet – többek között Horváth Évát és Fekete Pákót – is meghívtak. A celeb, aki előszeretettel osztogat csokipéniszeket fellépésein, megérkezésekor kezet fogott Dopemannel és öccsével, kicsi Dope-pal, majd a hölgyek felé vette az irányt. Először egy feketehajú lánnyal elegyedett beszélgetésbe, majd fogta meg a kezét, utána pedig két másik hölggyel pózolt a kameráknak. A juj.hu helyszínen lévő riportere természetesen megkérdezte, hogy mit szól mindehhez menyasszonya, Ágica, aki éppen a gyermekével terhes. Fekete Pákó elismerte, hogy kedvese meglehetősen hisztis és féltékeny, de tudja, csak azért kérdezgeti folyton, hogy mit csinál és mikor megy haza, mert annyira szereti. Az érzés persze kölcsönös.

A látszat csal

Persze Fekete Pákó nem csak csajozási szokásairól híres. Egyedi beszédstílusával és megnyilvánulásaival igencsak megosztja a közönséget. Persze maga is tisztában van azzal, hogy sokan nincsenek túl jó véleménnyel róla. Bár pár hete menyasszonya, Ágica is kiállt mellette, most ő is megmagyarázta a bizonyítványt. Azt állítja, ő nem olyan hülye, mint amilyennek látszik, csak és kizárólag a sajtó kedvéért játssza meg magát.

A dugó lelkivilága

Az önjelölt didikirály okfejtését hangos dudálás szakította meg. Az énekes azonban éles logikájával azonnal átlátta a helyzetet: szerinte nem olyan meglepő, hogy összetorlódtak a kocsik, hiszen a környéken sok a szórakozóhely, viszont kevés a parkoló!