horoszkóp

Fekete Pákót egy saját valóságshow ötlete izgatja

2008.01.06. 10:50
Fekete Pákó leverné nézettségben Gáspár Győzőt, ha egy show-műsort kaphatna. Az indokolás roppant egyszerű: "mert én ember vagyok". A hírbe hozott RTL Klub azonban elzárkózik az ötlettől.

"Tuti, hogy Győzikét lenyomnám nézettségben, mert én ember vagyok" - olvasható Fekete Pákó nyilatkozata a Borsban. A nigériai származású celebet azért szólaltatta meg a lap, mert a Subba beszámolója szerint "az RTL Klub újabb csapást mér a lakosságra, és Fekete Pákó alá tolnak egy műsort a Győzike show mintájára. Félelem és reszketés, mi szóltunk!"

A szerénységét hangoztató Pákó Gáspár "Győzike" Győző gyarlóságai között hangsúlyosan említette, hogy Afrikában nem fordulhatnának elő olyan esetek, mint Győzikével, mert ott ugyanis a nők tisztelik a férfiakat. Úgy jellemezte magát: ő olyan ember, aki "nem csinál családi botrányokat a családi fészekben, és engem a feleségem sem verne meg".

Megpróbáltuk Gáspár Győzőt utolérni, hogy kommentálja Pákó kijelentéseit, de a celeb vasárnap elérhetetlennek bizonyult.

Az afrikai celeb nyilatkozata és eddigi botrányos médiaszereplései jól érzékeltetik, hogy az általa vágyott show-t milyenek képzelheti el az olvasó. "Szeretetből csinálnám az egészet - hangsúlyozta Pákó -, az emberek arra vágynak, hogy mosolyogjanak, tízmillió szomorú ember között élünk."

Mindennek némileg ellentmond, hogy Pákó már egy verekedésben részt vett a tv2 Koffeinmentes című műsorában, igaz, az összecsapás valós indítékait mindmáig homály fedi.

Fekete Pákó showmani hitvallását és távlati elképzeléseit minden esetre megfelelőképpen árnyalja az úgynevezett csokifasz-ügyben kifejtett álláspontja. Fekete Pákó ugyanis éles határt húzott a show-műfajok között.

Bizonyos esetekben az afrikai celeb megengedhetőnek tartja, hogy a kamerák össztüzében az egyik szereplő csokifaszok szopogatására próbálja rábírni játékos-társait (mint ahogy az megtörtént Pákó, valamint Havas Henrik és Jakupcsek Gabriella esetében). Pákó arra célzott, hogy ami például az Activityben elfogadható (csokifaszok felkínálása), az a Mokkában, a tv2 reggeli műsorában már korántsem az.

A Bors meg nem nevezett RTL Klub-forrásra hivatkozva azt írja: a csatorna nem kíván műsort adni a lap által "botrányhősnek" nevezett Fekete Pákónak.