Pamela Anderson pucéran köszöntötte Hefnert

2008.11.19. 12:53
Az ex-Baywatchos vetkőzött, mert abban profi, de Westwood modellje is ő, sőt a marihuánat is legalizálná.

Pamela Andersonnak sikerült feldobnia Hugh Hefner születésnapját, pedig a Playboy-cézár bulijai nyilván gyakorta felejthetetlenek. Az amúgy 41 éves bombázó ugyanis nem restellt anyaszült meztelnül, egy láthatóan félig elfogyasztott tortával megjelenni Hefner színe előtt, aki természetesen nagyon örült a meglepetésnek.

Váltottak néhány csókot és Hefner a gyertyát is megpróbálta elfújni, ám inkább még mindig leginkább Anderson mellei kötötték le, mint az a the Sun internetes oldalán látható.

A modell és a misszió

Pam Anderson különösen jókedvűnek tűnt, amire ok lehet az is, hogy a napokban napvilágot látott a hír, miszerint ő lesz az arca Vivienne Westwood 2009-es kollekciójának. A Hollyscoop.com tudni véli, hogy a Baywatch egykori üdvöskéje elfogadta a felkérést, ám Westwood hivatalosan még nem erősítette meg a híreket.

A lapokba leginkább házasodási mizériáival és szexvideóival bekerülő híresség ugyan nem érti, hogy a hozzá hasonló kebelmérettel rendelkező Jordan miért is lett híres, most mindenesetre újabb missziót vett a nyakába.

Füvet a farmereknek

A FemaleFirst tudosítása szerint ugyanis a szőkeség nyílt levelet írt az USA újdonsült miniszterelnökének, Barack Obamanak, amiben a marihuana legalizálását kéri. Elmélete szerint a drog legalizálása segítene a gyerekeken és a környezeten egyaránt, bármit is jelentsen ez.

Internetes naplójában így ír erről: "Szerintem legalizálni kéne a marihuánát, felügyelni, megadóztatni és termeszteni. Talán határaink is kevésbé lennének korruptak és valamivel biztonságosabb lenne, ráadásul hosszú távon a gyerekeket is megóvhatnánk tőle. Amerikában is lehetne füvet termeszteni. Új munkahelyeket teremthetnénk és jót tenne a környezetnek is."

Kiherélt molesztálók

A liberálisan gondolkodó szépség megoldaná a gyermekmolesztálás kérdését is, véleménye szerint ugyanis mindenkit, akiről kiderül, hogy elkövetett ilyesmit azonnali hatállyal kasztrálni kellene.