horoszkóp

Részeg vendég rontotta el Paris Hilton szülinapját

2007.02.28. 15:01
Huszonhatodik születésnapján sírvafakadt a Hilton-örökös, mert egy kapatos vendég inzultálta a többi meghívottat, majd őt magát is.

Ausztriai kiruccanásuk után Paris Hilton szülei egy fényűző Beverly Hills-i étteremben is szerveztek újabb szülinapi vacsorát lányuknak. Az eseményre hivatalos volt egy csomó celeb, többek közt az örök barátnő Nicole Richie, Courtney Love, és az American Idol mókás beszédű zsűritagja, Paula Abdul.

Brandon Davis

Szintén kapott meghívót bizonyos Brandon Davis, egy dúsgazdag üzletembernek a fia, aki hamar el is kezdett kellemetlenkedni a vendégekkel. Első áldozata az említett Paula Abdul volt, akit szír származásával kezdett csúfolni.

„Virágokkal kezdte el dobálni, - mondta el egy szemtanú a DigitalSpy weboldalnak - majd elkezdett arab akcentussal halandzsázni.”

Következő célpontja Courtney Love volt, akit elkapott és a magasba emelt, majd szexet imitált vele, amit az énekesnő lánya is kénytelen volt végignézni.

Az első két áldozata gyorsan magára hagyta, úgyhogy Davis magához az ünnepelthez fordult, és elkezdte rángatni a gyémántos nyakláncát.

Ezek után a biztonságiak rövid úton kidobták a rendetlenkedőt, akit úgy tűnik, hiába küldött tavaly elvonóra a családja. Az est többi résztvevője ezek után visszavonult a Hilton-lány házába.