horoszkóp

Brad Pitt leégett rajongói előtt

2007.06.29. 12:34
Hiába világsztár az ember, ha benzin nélkül az ő motorja se megy, ha pénz nélkül ő sem tankolhat. A hálás rajongók persze segítettek, de nem ingyen.

Talán az esküvői előkészületek miatt történt, vagy esetleg volt feleségének legújabb románca zavarta meg, nem tudni. Tény, hogy egy kaliforniai benzinkútnál Mr. Pitt aprópénzre váltotta tehetségét.

Brad Pitt

Rendkívüli esemény szemtanúi lehettek Malibu lakói, mert Brad Pitt lelkes rajongói autogram adására kényszerítették imádott sztárjukat. Elsőre senkinek nem tűnt fel az a magányos figura, aki motorját tolva közelítette meg az egyik helyi benzinkutat, és a művész minden valószínűség szerint inkognitóját megőrizve távozhatott volna tankolás után is, ha lett volna nála némi készpénz. Nem volt.

A Globe magazin egyik szemtanúja szerint mikor a bukósisak lekerült arról a világhírű fejről, és kiderült, hogy a színész pénztárcája épp oly üres, mint a motor tankja, "Pitt felajánlotta a kút személyzetének, hogy visszajön a pénzzel, ha tankolhat. A gyönyörtől valósággal elaléló szemfüles rajongók azonban ragaszkodtak a segítségnyújtáshoz, ha cserébe autogramot és közös fotókat kaphatnak."

A Starpulse beszámolója szerint Pitt minden hívétől elfogadott néhány dollárt, autogramokat adott, majd az így keresett pénzből megtankolt és elporzott.