Pitt ultimátumot adott Jolie-nak: vagy esküvő, vagy vége

2009.04.02. 19:35
Újabb drámai fordulat a Jolie-Pitt párkapcsolati tudósításokban: az OK! magazin forgatókönyvírói szerint a színésznek elege van belőle, hogy még mindig csak élettárs a hivatalos meghatározása, és úgy döntött: míg nem lehet papíron is családfő, nincs több gyerek. Sőt, akkor tulajdonképp élettárs se lesz többé.

Miután kiderült, hogy nője indiai árvát szemelt ki a közös gyerekgyűjtemény legközelebbi trófeájaként, Brad Pitt a sarkára állt és ultimátumot adott Angelina Jolie-nak: előbb házasság, aztán gyerek – vette elő a régi témát az OK! Magazine. Sőt, picit turbóztak is rajta: vagy házasság, vagy szakítás.

Jolie-ékról az elmúlt hetekben csupa veszekedős sztori lát napvilágot, melyek természetesen soha nem saját nyilatkozataikon alapulnak. Ezúttal is csak egy közeli ismerős számolt be mélyrehatóan a családi konfliktusokról. Szerinte Pitt „ultimátumot adott Angie-nek: ’vagy hozzámjössz, vagy vége!’ Azt akarja, hogy házasodjanak össze, mielőtt újabb gyereket vállalnak”.

bpitt111206 002

A haver szerint Pittnek abból lett elege, hogy míg Jolie szanaszét szakad filmes munkái és humanitárius elfoglaltságai okán, addig ő háztartásbeliként terelgetheti egyedül a hat gyereket. A jólértesült informátor természetesen azt is pontosan tudja, mi zajlik a pár hálószobájában: naná, hogy semmi. „Mindketten annyira kimerültek, hogy már nem is szexelnek. A kapcsolatuk annyira a végét járja, hogy Brad szerint már csak az terelheti vissza a helyes vágányra, ha összeházasodnak” – állítja a lapnak az igen jólértesült bennfentes. „Bradnek tudnia kell, hogy Angie valóban elkötelezte-e magát mellette, és erre az volna a legmeggyőzőbb bizonyíték, ha vállalná, hogy Mrs. Pitt legyen belőle”.

Pittnek teljesen megfelelne egy szűk, családi körben lezajló szertartás New Orleans-i otthonukban. Jolie – elhunyt anyja, Marcheline Bertrand emlékére – egy olyan „egyszerű, romantikus ruhában” mondaná ki az igent, amelyet Bertrand is viselt, amikor férjhez ment a színésznő apjához, Jon Voighthoz.

Hányszor újrahasznosítható egy rágógumi?

A pár 2004-ben, Mr. és Mrs. Smith című filmjük forgatásán szeretett egymásba – ezt ugyan sokáig tagadták, de ez most mellékszál -, azóta nagyjából félévente véli tudni valamelyik lap, hogy esküvőre készülnek, már meg is esküdtek, esetleg csak a házassági szerződés bonyolultsága miatt nem tették még, vagy épp a Valentin-napra/húsvétra/tapsra várnak. Esetleg nem is várnak semmire, hanem úgy ébrednek reggel, hogy na, akkor most…!. Ezzel párhuzamosan – a kiegyensúlyozott tájékoztatás jegyében - persze időnként a szakítás szélén is állnak egy-egy lapszám erejéig.

Ha épp nem ezzel vannak terítéken, akkor azt barkochbázzák folyamatosan a lapok, vajon honnan fog újabb gyereket beszerezni a gyűjtögető életmódot folytató színésznő; ha pedig kicsit nyúzottabb, vagy csak nincs kedve összetöretni milliókat érő arcát, és ezért kaszkadőrt vesz igénybe egy jelenethez, akkor természetesen máris terhes.

Jolie jelenleg a Salt című akcióthrillert forgatja, ezért franciaországi kastélyukból az egész család a New York-i Waldorf Astoriába költözött. A pr-gépezet azóta folyamatosan szivárogtatja a párkapcsolati konfliktus-híreket: hogy Jolie felpofozta a dadus hátát masszírozó Pittet, hogy Pittnek elege van Jolie durva fogyókúrájából, és hogy a színésznő állítólag már megint – vagy még mindig - depressziós is. Esetleg csak éhes és ezért ideges.