horoszkóp

Szoftpornó a Bozsik-stadionban

2007.08.14. 11:40
Mi lesz abból, ha öt tesztoszterontól fűtött focistát összeeresztenek szintén öt, ösztrogénvezérelt playmate-tel? Az év egyik legnagyobb pszeudoeseménye.

Bár sokak szerint bevált módszer, hogy a sportolókat a versenyek előtt eltiltják a szextől, a Budapest Honvéd vezetősége úgy döntött, hogy pár nappal a Hamburg SV elleni UEFA-kupa mérkőzés előtt kockáztat, és meghívja a Playboy magazin idei Playmate-jelöltejeit egy közös edzésre. Mivel erről a lányok meglehetősen későn értesültek, csak öten - Barczi Henriett, Endrődy Judit, Judák Tünde, Mosolygó Orsi és Szalnicska Szilvi - tudtak eljönni a huszonegy középdöntős közül.

Előjáték

Sajnos a magazin leendő sztárjai már rég felöltöztek, amikor a sajtó képviselőinek sikerült megtalálniuk a helyszínt. A lányokat, akik rutinosan, tükör nélkül sminkeltek, természetesen mindenki a fociról faggata. A ki-a-kedvenc-focistád kérdésre mindannyian rávágták, hogy Roberto Carlos. Az öltözői csevej során az is kiderült, hogy ők csak bulinak, játéknak és nem versenynek tekintik a Playmate-választást. Mivel az utóbbi pár hét során hackerek kétszer is megbuherálták a szavazógépet, automatikusan jött a kérdés, hogy ők mit gondolnak a fairplayről, illetve a konkrét esetről. A playmate-ek cinkos csillogással a szemükben, válaszolták, hogy felháborítónak találják az esetet. "Nem is értjük, hogyan történhetett" - rebegtette pilláit Mosolygó Orsi. Majd mindannyian egyszerre kiáltották: világbéke! Hogy valóban ez lenne-e a főcél, vagy inkább a hírnév, azt mindenki döntse el maga.

Egy biztos, a csajok saját erejükből akarnak elérni a csúcsra és nem akarnak focistafeleségek lenni. Hiszen akkor hiába lenne sok pénzük, a karosszékből bámulhatnák a Playmate-választást, a pasijuk alig lenne otthon és szexelniük is csak hébe-hóba lenne szabad. Saját bevallásuk szerint a labdarúgókkal ellentétben ők nem félnek attól, hogy a nagy nap előtt tőlük is megvonják a testi örömöket, hiszen mégis csak playmate-ek. A kint várakozó srácokat viszont sajnálták kicsit, de remélik, hogy az adrenalinlöket, amit az edzés során most tőlük kapnak, győzelemre segíti a csapatot.

Nézze meg képeinket!

A suszter és a kaptafa

Az öltözőből a pálya felé menet megcsappant a létszám, ugyanis két lány útközben felszívódott. Szerencsére pár perc múlva ők is megérkeztek a pálya szélére. A csajok, akik eddig soha nem rúgtak labdába, nem féltek attól, hogy be fognak égni a futballisták előtt. "Megérezzük a fű szagát és feléled bennünk a focista vér!" - ugrándozott a pálya a szélén beszédes nevű Mosolygó Orsi. Sajnos a gyep nem illatozott eléggé, a lányok ugyanis nem voltak hajlandóak egyetlen trükköt sem bemutatni, inkább tették azt, amihez a legjobban értenek, vagyis dögösen vonultak, forró pillantásokat küldtek a kamera felé, és pózoltak.

Nyuszi ül a fűben

Meglepő módon a két társaság eleinte kiskamaszként méregette egymást, majd félszegen bemutatkoztak. Szerencsére a bemelegítés alatt beindultak a hormonok. A gyakorlatok előtt a focistáknak ki kellett választaniuk edzőpartnerüket, de úgy tűnt, hogy már mindenki jóval a bemutatkozás előtt kiválasztotta a neki szimpatikus lányt. A vendéglátók nem köntörfalaztak sokáig és megkérték a csajokat, hogy terpesszék szét lábaikat, majd némi kezezéssel felsegítették rájuk a csapat mezét. Az öt focista - Vincze Gábor, Hercegfalvi Zoltán (aki mellékesen nemrég összetörte VV Ágica szívét), Genito, Magasföldi József és Koós Gábor - igazán figyelmes volt, hiszen gyengéd mozdulatokkal kisimították a nyuszilányok haját szemükből és meg is masszírozták őket, amit a lányok kéjes nyögéssel jutalmaztak. A nyújtás után következhetett a passzolgatás, amit Vincze Gábor a "Cica, ki a két legfiatalabb?" - kérdéssel vezetett fel. Mielőtt bárki is belerúghatott volna a bőrbe, az öt playmate-jelöltnek a mez alól ki kellett varázsolni saját felsőjét. A fiúk természetesen most is lelkesen vetkőztették edzőpartnereiket.

Klikk!

Kamerák keresztüzében

A felvezető után jöhetett a kötelező kör, a közös fotózás, ami futballedzés helyett inkább emlékeztetett egy szoftpornó felvételére, egy fiatalember ugyanis lelkesen utasítgatta a résztvevőket, hogy ki, mikor, kivel, milyen pózban álljon be. Bár az aktmodelleknek munkájának jelenetős részét ez teszi ki, a lányok egy idő után meglehetősen rosszul tűrték a kommandírozást. "Szerelmes párok vagyunk, vagy mi a faszom?" - fakadt ki Orsi.

Levezetés

Az edzés és a fotózás után megkérdezték az öt nyuszilányt, hogy melyik sportoló tetszett nekik a legjobban. Az öt bombázó, akik furcsa módon sokkal alacsonyabbnak tűnek az életben, mint a képeken, meglehetősen diplomatikusan válaszolt, és az összes fiú nevét felsorolta, valamint abban is megegyeztek, hogy nem fognak összeveszni azon, hogy kinek melyikük jut.