Nem válik, sőt terhes Carlo Ponti magyar felesége

sze
2007.01.11. 12:04
Nem válik, sőt gyereket vár Carlo Ponti felesége, Mészáros Andrea - tudtuk meg a San Bernardino szimfonikus zenekar elnökétől. A Blikk tegnap arról írt, a magyar hegedűművésznő már nem tagja a zenekarnak, mert a házaspár már nincs együtt. A zenekar vezetője cáfol.

Úgy tűnik, szó sincs arról, hogy megromlott volna Sophia Loren fia, Carlo Ponti és magyar felesége, a hegedűművész Mészáros Andrea házassága. A Blikk szerdán arról írt, hogy Mészáros Andrea (asszonynevén Andrea Ponti) már nem játszik a férje által vezetett zenekarban, amiből a lap arra következtetett, hogy a pár válik. A Carlo Ponti által irányított amerikai komolyzenei együttes, a San Bernardino Szimfonikus Zenekar elnöke azonban cáfolta ezt: mint e-mailjében írta, Andrea Ponti még mindig a zenekar tagja, és ez sokáig így is marad. Az egyetlen valós tény, hogy a hegedűművésznő mostanában nem koncertezik, ennek viszont az az oka, hogy Sophia Lorenből anyós után nagymama is lesz: fia, az ifjabb Ponti magyar neje ugyanis gyereket vár.

Andrea, Carlo és Loren!

A Blikk szerdai számának címlapján hozta, hogy a zenész házaspár már nem játszik egy zenekarban, mégpedig azért, mert már nincsenek együtt. Megszólaltatták a pár budapesti álomesküvőjén fellépő Erdőhegyi Brigitta énekesnő ismerősét is, aki azt mondta, neki Andrea arról beszélt, férjével nem tudták összeegyeztetni a közös munkát.

Lehet gratulálni

A zenekar vezetője a Velvetnek nem nyilatkozott a házasság megromlásáról, ellenben közölte, Andrea és Carlo Ponti babát várnak. "Remélem ezzel eloszlatjuk a félreértéseket és Magyarországon is gratulálnak a házaspárnak első gyermekük érkezéséhez" - írta a vezető.

"Carlo és Andrea fontos szerepet játszanak a zenekar életében és irányításában, az idén viszont Andrea Ponti nem koncertezik a zenekarral, mert szülési szabadságon van. Ez gyakori az Egyesült Államokban, ennek ellenére ő is elfoglalt, tanít és a koncertekre elkíséri karmester férjét" - írta a San Bernardino szimfonikus zenekar elnöke, Mary Schepp, eloszlatva a pletykákat, miszerint Andrea Ponti megromlott házassága miatt kilépett volna a zenekarból.