horoszkóp

A Playboyba Britney Spearsszel!

2007.10.19. 17:04
Az énekesnő áthajtott egy paparazzo lábán, aki azért nem halt bele ebbe. Hugh Heffner szerint még így is címlapra termett Spears, de azért kicsit összeszedhetné magát.

Ha a Velvet lenne Britney Spears pszichológusa, azt javasolná neki, hogy fogja meg a paparazzóit és menjen el velük Tibetbe meditálni, valószínűleg mindannyiukra ráférne néhány meghitt pillanat.

Fájdalommentes áthajtás

Annál is inkább, mivel a hányatott sorsú énekesnőt árnyékként követi mindenhová több tucat fotós, akik alig várják, hogy szegény hibázzon. Mentségükre szolgáljon, Spears egyebet sem csinál, mint hibát hibára halmoz. Alig egy nappal azután, hogy elvesztette a láthatási jogot a gyerekei fölött, a sztár áthajtott az egyik őt követő fotós lábán, ami amúgy annyira nem is csoda, mivel kábé húszan vették körül vakukkal villogva, miközben megpróbált elindulni Mercedesével egy Beverly Hills-i garázsból, írja az MSNBC.com.

Persze mondhatnánk, hogy miért nem tart inkább egy sofőrt és akkor elkerülnék az ilyesfajta incidensek. Így viszont még videó is készült arról, ahogy az ismeretlen fotós a földre zuhan, amint a kocsi elhalad előtte, ám ő mindezek ellenére igen gyorsan fel is pattan. Annak ellenére, hogy Spears nem áll meg, hanem továbbhajt, állítólag látszódik, hogy elsírja magát a történteken.

Se gyerek, se jogsi, se semmi

Van is oka a szomorkodásra, hiszen egy nappal korábban a bíróság megtiltotta neki, hogy láthassa gyermekeit mindaddig, amíg nem tisztázza magát az őt ért vádak alól. Autóval kapcsolatos bírósági ügye is bőven akad, így nem csoda, ha lassan tényleg felbérel valakit, hogy nyomja helyette a gázt.

Két hónapja belerohant egy parkoló autóba, persze akkor is követte a fotósok siserehada. Ebben az esetben a People magazin szerint azonban már megegyezett a kocsi tulajdonosával, így körülbelül ezer dollárt fizet neki az incidens elsimításáért. Persze nem feltétlenül ússza meg ennyivel, hiszen akkor még jogsi nélkül vezetett, ám később megszerezte az okiratot. Hétfőn a rendőrségen járt, hogy levegyék az ujjlenyomatát és lefotózzák az október 25-i tárgyalása előtt.

Címlapesélyes

Öröm az ürömben, hogy a nagy Playboycézár, Hugh Heffner fejébe vette, hogy Spearst akarja nyuszis magazinja címlapján látni. Rejtély, hogy ez miért nem akkor jutott az eszébe, amikor még egyben volt az énekesnő, de talán pont ezért tette hozzá, hogy a címlap előtt azért talán nem ártana rendbe hozni a dolgokat körülötte, írja a Digitalspy.com. „Őszinte aggodalommal tölt el a sorsa” – mondja Heffner. – „Nagyon remélem, hogy a karrierje újra felragyog és a magánéletében is megtalálja a boldogságot. Ha mindez megtörténik, boldoggá tenne, ha szerepelne a magazinban.”