horoszkóp

Nicole Richie a börtön előtt még férjhez megy

2007.08.16. 12:27
Újabb celebesküvő van kilátásban: a Los Angeles-i gyalogosok réme, a terhes Nicole Richie férjhez megy, mielőtt bevonul a börtönbe kábítószeres vezetésért. A mintegy kétszáz fős partit a fogadott apa, Lionel Richie birtokán tartják szeptember végén.

Mielőtt még bevonulna a börtönbe kemény négy napra a kórosan sovány, viszont négy hónapos terhes Nicole Richie, gyorsan férjhez is megy. A Good Charlotte együttes énekese, Joel Madden megkérte a kezét, és szeptember végén az apa, Lionel Richie birtokán házasodnak össze szerénytelenül rongyrázó körülmények közepette. Csak a menyasszony vendéglistája több mint kétszáz fő.

A Popcrunch információi szerint a lánykérés rendkívül boldoggá tette a sovány celebet, mert így nem kell majd aggódnia a kapcsolatuk miatt. "Teljesen készen van a börtön gondolatától" - mondta Richie egyik ismerőse a Star Magnak -, ezért esküvőszervezőt bérelt fel az esemény megszervezésére." Az esküvőt szeptember 21-re tervezik, Richie pedig 24-27 között ül majd a börtönben.

A 200 fős ceremóniát vagy a vőlegény villájában tartják majd a kaliforniai Glendale-ben, vagy pedig a menyasszony örökbefogadója, Lionel Richie Bel Air-i házában. Joel Madden azzal biztatta Richie-t, hogy túl kell esniük mindenfajta felhajtáson, és csak egymásra támaszkodniuk. A pár egy barátja szerint a rocker még fel sem dolgozta az eseményeket: azt sem, hogy Richie börtönbe kerül, és azt sem, hogy ő maga hamarosan apa lesz. "Akár be is dobhatta volna a törölközőt" - véli az ismerős optimistán, "de ehelyett meg akarta erősíteni Nicole-t, hogy mellette áll".

Az is a magánbirtokon tartandó esküvő mellett szól, hogy Richie nem akar fotókat egy régi vágású esküvői ruhában és hatalmas pocakkal. Mellesleg mióta terhes, úgy tűnik, hogy normálisabban étkezik, sőt, New York-i kiruccanásuk alatt saját személyi edzővel látták egy manhattani konditeremben.