horoszkóp

Repedt bordák csapnak össze a jégen

2007.03.06. 17:00
A múlt pénteki Sztárok a jégen élő adásában derült ki a nézők számára, hogy Dobó Kata nem tud részt venni a versenyen, mert bordatörése és repedése ágyhoz köti. Nélküle indult a show, ami egészen addig nem is jelentett problémát, amíg párbajra nem került sor. Akkor ugyanis kiderült, hogy Dobó megúszhat egy kiesési lehetőséget, így a TV2 a fair játék reményében még szombaton úgy döntött, hogy egy plusz párbajjal "bünteti" majd a visszatérő színésznőt. De ezt csak hétfőn közölték Rubint Rékával, aki addigra elbúcsúzott mindenkitől.

Schobert Norbi már akkor sem türtőztette magát, mikor Liptai Claudia szombaton véleményezte felesége teljesítményét, és farkast kiáltott. Miután a színésznő sikktelennek titulálta a produkció, Schobert bedühödött. Az indulatok végül Dobó feje fölött csaptak össze, így a csatorna kénytelen volt már hétfőn kommunikálni a versenyzők felé is az új menetrendet.

A három napig titkolt döntés

Kérdésünkre Lóránt Gergely, a TV2 marketing és pr-vezetője közölte: a pénteki edzésen vált világossá, hogy Dobó Kata már nem léphet pályára aznap este. Az orvos közölte, hogy legalább három-négy napi pihenésre van szüksége a színésznőnek ahhoz, hogy ne szenvedjen maradandó károsodást a kialakult bordarepedés és törés miatt. "Mi nem erőltethetjük, hogy akkor is szerepeljen, ha egészségügyi problémákkal küzd, mert ez csak egy játék, nem egy vérre menő harc." - mondta a pr-főnök.

Arra a kérdésre, hogy a csatorna vezetése mikor hozta meg azt a döntését az újabb párbajról, a következő választ kaptuk: "a szombati nap folyamán döntöttünk úgy, hogy mindenképp ezzel indítjuk a következő fordulót, mert ez így fair a többiekkel szemben. A versenyzőinket pedig hétfőn délelőtt, az edzésen értesítetttük a pluszpárbajról és arról, hogy Rubint Réka a héten velük fog edzeni."

Nagyon komoly dologok

"Hál istenek mindenki nagyon komolyan veszi a versenyt" - magyarázta Lóránt Gergely, mikor arról érdeklődtünk, hogyan tudják kordában tartani az elszabaduló indulatokat. "Egészséges versenyszellem természetesen van, de nem marakodnak egymással a versenyzők. Az, hogy egy külsős ember hol, hogyan és milyen szellemben nyilvánítja ki véleményét a műsorról, nem a mi dolgunk." Mikor arról faggattuk a sajtóst, hogy Schobert hétvégi kirohanása hogyan érintette a csatornát, csak megértéssel találkoztunk. "Természetes, hogyha valakinek a családtagja kiesik, akkor a vérmérséklete megváltozik. És Norbi elég heves."

Dobó Kata szerdáig elérhetetlen, állítólag külföldön piheni ki szenvedéseit, így nem tudhattuk meg, mit szól az összecsapáshoz, ahol egyébként szintén repedt bordájú ellenfelét kellene majd kikorcsolyáznia. Rubint Réka pedig Schobert Norbert neje, aki szerint hajtóvadászat folyik ő és családja ellen.