horoszkóp

Belerohantak Sári Éva autójába

2008.01.11. 09:00
A Viva Club Rotation című műsorának háziasszonyát, valamint a stábot szállító kisbuszba belehajtott egy személyautó a havas autópályán. A balesetben senki nem sérült meg. Sári Évának ez lett volna az utolsó adása, ugyanis februárban egy új műsoron kezd el dolgozni.

A Viva TV műsorvezetőnője éppen a Club Rotation felvételére, egy sárospataki szórakozóhelyre sietett a stábbal, amikor kisbuszukba belerohant egy személyautó a pályán – adta hírül a Blikk. A reggeltől estig tartó havazás miatt csak nagyon lassan tudtak haladni, és Sári Éva szerint ez volt szerencséjük. „A mögöttünk haladó autó sofőrje hirtelen sávot akar váltani, és hátulról belénk rohant. Szerencsére egyikünk sem sérült meg” – emlékezett vissza az ominózus estére.

Klikk a képre!

A baleset miatt meghiúsult a felvétel, pedig ez lett volna Sári Éva utolsó adása, ugyanis februárban egy új műsoron kezd majd el dolgozni a csatornánál. Két és fél év alatt állítólag elege lett az éjszakázásból, és az állandó utazásból.

Sári Éva, aki amellett, hogy műsort vezet, színészkedik és énekel is, feljelentőink beszámolói szerint pedig boldog párkapcsolatban él a Kucsera Gáborral, a kajak-kenu válogatott tagjával. "A minap ausztráliai nyaralásom Gold Coast-i állomásán találkoztam Sári Évivel és Kucsera Gáborral, akik épp az óceánparton romantikáztak. Gáboron piros Hawaii-nadrág volt és szürke kajakos póló "nelo" felirattal, Évin csinos rózsaszín kivágott felső... jól néztek ki együtt, de főleg Gabi" – írta még márciusban Andi.

Barbi nevű olvasónk a Montevideó utcai Katapult étteremben kapta rajta a párost, akik Storcz Botonddal és párjával ebédeltek. Cuncika pedig a szegedi Maty-éren találkozott Sári Évával, aki szerinte nem öltözött alkalomhoz illően, hiszen egy sportrendezvényre nem feltétlenül miniszoknyában és magas sarkúban kell elmenni. Matyi-éren több sporteseményt is rendeztek már, például a 2006-os Kajak-Kenu Világbajnokságot.