Scarlett Johansson csak Jenna Jamesonnak vetkőzik

2007.04.05. 14:29
Scarlett Johansson lehet Jenna Jameson a pornós életéről készülő filmben. Nehézséget jelent, hogy Scarlett általában nem vetkőzik, Jenna pedig senkivel sem beszél.

Scarlett Johansson játszhatja Jenna Jamesont a pornószínésznő életét bemutató filmben. A pornós már tárgyal hollywoodi producerekkel a "How To Make Love Like A Porn Star" (Hogyan szexelj úgy, mint egy pornósztár) című könyvéből készülő film elkészítéséről. A pornó királynője maga választotta a 22 éves színésznőt a szerepre, mert szerinte gyönyörű. Johanssonnak is tetszik az ötlet, hiszen úgy gondolja, a szerep talán hozzásegíti az Oscar díjhoz - adja hírül a FemaleFirst.uk.co

Scarlett Johansson és Jenna Jameson

Az ötlet érdekes, bár számos problémát kell még megoldani a megvalósításához: a film elkészülése veszélybe került, amióta Jameson félresikerült vaginaplasztikája miatt elzárkózott a világ elől. Gondot okoz az is, hogy a telt idomú Johansson általában ragaszkodik ahhoz a kikötéséhez, miszerint nem vetkőzik filmjeiben. Eltökélte ugyanis, hogy komoly színésznőnek akar tűnni, így mostantól nem hajlandó elfogadni egyetlen szerepet sem a fenti kikötés nélkül. Egy ismeretlen forrás a Britain's Daily Express-nek elmondta, hogy "Scarlett még nagyon fiatal és körültekintően választja meg a szerepeit, hiszen azok határozzák meg jövőjét. Nem akar vitatható vagy csekély művészeti értékű meztelen jelentekben részt venni".

Egy pornós életéről szóló film ugyanakkor meztelenség nélkül nem sokat ér, Johanssonnak tehát alaposan meg kell gondolnia, hogy az elvei vagy az áhított Oscar mellett döntsön-e.