Jenna Jameson punciját megplasztikázták, de elrontották. A színésznő most gyógyulásáig hallgat, aminek önéletrajzi filmje látja kárát.
Vajon milyet szeretett volna?

Jenna Jameson új, bár úgy tűnik kicsit rosszabb puncit kapott. Az amerikai pornó királynőjére egyébként is rájár a rúd. Nem elég, hogy éppen válik, hogy csontsovánnyá vált, most vaginaplasztikáját is elszúrták. A 32 éves dívát annyira megviselte a rosszul sikerült Beverly Hills-i műtét, hogy sorban mondja le találkozóit hollywoodi producerekkel, és ezzel önéletrajzi filmjének elkészítése is veszélybe került.

A hazai közönség szavazatai alapján legszebbnek titulált pornószínésznő nemrég jelentette meg önéletrajzi regényét How to Make Love Like a Porn Star (Hogyan szexelj úgy, mint egy pornósztár) címmel. Néhány cég érdeklődni kezdett a történet megfilmesítése iránt, velük tárgyalt volna a Jenna. A tárgyalásokat azért mondta le, mert ahogy egy hozzá közelálló forrás nyilatkozatából megtudtuk, a színésznő eldöntötte, hogy elrejtőzik a világ elől, és senkivel sem beszél, amíg helyre nem jön értékes munkaeszköze.

Milyen lehet az új punci?

Hogy mi lehet a baja megújult puncijával, arról csak találgathatunk, hiszen Mike Esterman, a színésznő ügynöke állítólag semmit sem tud a műtétről.

Mint korábbi hírünkben tudattuk, a plasztikai sebészek számtalan módon alakíthatják át a női nemi szervet. A leggyakoribb műtét a túl nagy szeméremajkak kicsinyítésére irányul. Ezzel a színésznőnek nem igazán lehetett problémája. A szeméremdomb zsírpárnáinak leszívása, szintén nem jöhet szóba, hiszen mostanában egy csepp zsír, annyi sem maradt a pornósztáron. A hasfal és a szeméremdomb síkjának kiegyenesítését célzó műtéthez szintén szükség lenne némi elraktározott zsírfeleslegre. Nem maradt más hátra, mint a szűzhártyaplasztika, vagy a punci lézeres fiatalítása. Mindkét műtét jól jöhet filmes karrierje folytatásához.

Jenna hallgat

Rajongói csak reménykedhetnek, hogy nem történt végzetes hiba a sokak által áhított puncival. A Net doktortól ugyanis megtudtuk, hogy a vaginaplasztika lehetséges veszélyei közé tartozik a fájdalmas idegi sérülés, a belső szervek sérülése, vagy a vagina olyan túlzott mértékű összehúzása, mely mindenféle intim kapcsolatot ellehetetlenít. Ez utóbbi pedig a sztár karrierjébe kerülne.