Charlie Sheent saját lánya zaklatásával vádolják

2007.09.29. 13:45
Denise Richards egykori dadája azzal állt elő, hogy Sheen helytelenül nyúl a lányaihoz. Az exfeleség korábban azzal vádolta meg volt férjét, hogy tinipornót néz. A válás utáni gyermekelhelyezési perben Richards egyre keményebb eszközökhöz nyúl.

A Hollywoodrag értesülései szerint Denise Richards egykor alkalmazott dadája, Diana Alvarez azt állítja, hogy Sheen túlságosan közeli kapcsolatot ápol a lányaival.

Alvarez aggodalmát fejezte ki amiatt, hogy Sheen állítólag megfogta a lányok cicikéjét (így hívják Sheenék a mellet) és a popókáját is, ami a Sheen családban a feneket jelenti. A dada állításait egyelőre nem tudták megerősíteni konkrét bizonyítékokkal.

Ezen felül Alvarez még azt is állítja, hogy Sheen Sam nevű lányával egy ágyban alszik, miközben a színész menyasszonya, Brooke Miller a vendégszobában tölti az éjszakákat.

„Az alatt a 18 hónap alatt, amíg nem adtam be a kérelmet, hogy én gondoskodjak a saját gyerekeimről, egy darab panaszt sem tettek arról, hogy az én gondoskodásomban, vagy Brookéban mennyire tartottuk jól a gyerekeket. Megismétlem: EGY ÁRVA PANASZ SEM, sem Ms. Richards részéről, sem a képviselőjétől, sem a dadától” – mondta Charlie Sheen.

Régi meccs már

Charlie Sheen és Denise Richards válása először 2005-ben került napirendre, még az év elején. Az akkor még terhes Richards már akkor teljes gyermekfelügyeleti jogot követelt magának.

Júliusra aztán úgy döntöttek, hogy adnak még egy esélyt a kapcsolatnak, de ez nem sikerült, 2006 januárjában bejelentették, hogy mégis válnak.

Richards már májusban elkezdte kiteregetni a férje dolgait, hogy biztosan őt illesse majd meg a gyermekfelügyeleti jog. Ekkor állt elő azzal, hogy férje mennyire rajong a pornóért, amit az amerikai hatóságok biztos rossz szemmel néznek.

Sheent még májusban tiltották el a gyerekeitől, és Richards szíve júliusig sem enyhült meg. A színésznő nem volt hajlandó visszavonni korábbi vádjait, miszerint Sheen verbálisan megfenyegette őt, valamint erőszakoskodott is vele.

A házasságnak hivatalosan 2006 decemberében lett vége, de a neheze még csak ekkor kezdődött.

Idén augusztusban Sheen tört borsot Richards orra alá, amikor az Entertainment Tonightban arról beszélt, hogy létezik egy írásos megállapodás, ami arról szól, hogy Richards gyereket akar még Sheentől.

Richards ekkor újra előhúzta a pornókártyát, de most azzal a plusszal, hogy Sheen igazából tinipornót szokott nézni. Sőt a bíróságon még azt is hozzátette, hogy nem elég a pornónézés, Sheen a kiskorúakhoz is vonzódik.

Sheen erre azzal vágott vissza, hogy Richards vádaskodása után az FBI átvizsgálta a komputereit, de semmilyen tiltott tartalmat nem talált azokon, ezért az ügyet lezártnak tekinti.