Cicit villantott a Született feleség

2007.12.29. 19:41
Nicolette Sheridan férjével, Michael Boltonnal strandolgatott, miközben kisebb ruházati baleset érte: fürdőruhafelsője alól kivillant a mellbimbója.
Villan a cici

Nicolette Sheridan, a Született feleségek 44 éves színésznője az elmúlt napokban fürdőruhás fotóival hívta fel magára a figyelmet. Az egyik kép azonban a szándékoltnál merészebb lett: a félrecsúszott fürdőruhafelső alól kivillant a színésznő mellbimbója.

Sheridan férjével, Michael Boltonnal karácsonyi vakációját töltötte Saint Barthelmy szigetén, amikor a baleset történt. A férje fürdőnadrágjával harmonizáló színű, Baywatch-piros fürdőruhában feszítő színésznőt a lesifotósok sem zavarták, minden szögből láttatni engedte jól karbantartott testét. Amelyről most kiderült: sok más nőéhez hasonlóan az övé is rendelkezik mellbimbóval.

A pár teljes titokban, december közepén házasodott össze: a média csak akkor kapcsolt, amikor Bolton kezén véletlenül kiszúrták a jegygyűrűt. Sheridan és Bolton azóta se tagadták a hírt.

Hogy volt!

Sheridan azonban ezzel a diszkrét mellbimbóvillantással nem az első a Született feleségek színésznői közt: legutóbb Marcia Cross pucér fotói járták be a világsajtót: a színésznő óvatlanul a szemétbe dobott több mint kétszáz képet, amelyek a kerti zuhanyzó alatt, anyaszült meztelenül ábrázolják. Bár Cross később észbe kapott, elkésett: a képek felkerültek a netre, így kiderült, hogy a 45 éves Cross ikrei születése után is igazán jól néz ki, valamint hogy nem a brazil gyanta híve.

A lecsúszó fürdőruhafelsőnek egyébként utoljára Paris Hilton esett áldozatul, akinek meglepő módon idén ez volt az egyetlen villantós húzása: júliusban épp szörfleckéket vett, amikor cserbenhagyta a melltartója.