Britney Spears áldásos tevékenységének köszönhetően idén bővelkedtünk a celeb cicikben, fenekekben és puncikban. A bukott énekesnőt még Paris Hiltonnak sem sikerült utolérni, aki idén csupán egyszer villantott. Sajnos a hazai celebek csak pénzért hajlandóak vetkőzni.

Az év első villantója érdekes módon nem egy szétcsúszott sztár volt, hanem maga a Világbank elnöke, Paul Wolfowitz, akit lyukas zoknijából kilógó lábujjakkal fotóztak le, miután egy törökországi mecsetben levette a cipőjét. Umit Ozuren, a török Zoknigyártók Szövetségének elnöke az incidens után tizenkét pár zoknit ajándékozott Wolfowitznak.

Természetesen idővel a hírességek is behozták lemaradásukat, hiszen mégsem járja, hogy egy közéleti személyiség lekörözze őket. A jeget Britney Spears törte meg, akit ez évi ténykedése alapján talán méltán nevezhetünk a villantások koronázatlan királynőjének. Bár tavaly év végén, miután világra hozta második gyermekét, benyújtotta a válókeresetet és jól összehaverkodott Paris Hiltonnal, már sejteni lehetett, hogy valami nagy dolog készülődik, azt senki nem gondolta, hogy szinte minden hónapra jut majd egy kínos kép az énekesnő ilyen-olyan testrészeiről.

A képen a Világbank elnöke látható (Fotó: MTI)

Spears, aki 2007 első pár hónapjában leborotválta a haját, kipróbálta az elvonót és majdnem végezett magával, legelőször júniusban villantott. Az énekesnő éppen egy szál bugyiban állt egy Beverly Hills-i üzletben, amikor egy szemfüles fotós lekapta. Augusztusban Get Back című klipje forgatásán mutatkozott csupaszon. Először hisztizett egy sort, majd koktélokkal enyhítette fájdalmát, végül meztelenül beleugrott a medencébe és lesmárolta az egyik statisztát. A következő akcióra sem kellett sokat várni. Az MTV szeptemberi díjkiosztó gálája után ugyanis bugyi nélkül hagyta el a Bellagio hotelt, ahol a VMA után bulizott. Talán így próbálta meg elterelni a sajtó figyelmét arról, milyen csúfosan leszerepelt a rendezvényen.

Alig telt egy hónap és a témaérzékeny paparazzóknak köszönhetően ismét megcsodálhattuk Spears borotvált punciját. A Halloween pedig újabb alkalmat szolgáltatott, hogy plusz kilók ellenére mindenhol miniruhában és neccharisnyában flangáló sztár villantson. Bár sajnos ezúttal a rossz szög miatt nem volt egyértelmű, hogy volt-e rajta bugyi vagy sem. Természetesen a december sem múlhatott el anélkül, hogy a teljesen szétcsúszott popsztár legismertebb testrésze ne járja be a címlapokat. Ezúttal ismét egy túl rövid gönc volt a hibás. Meg kell hagyni, Spears fejlődőképes, ezúttal nem felejtett el alsót venni. Igaz, egy falatnyi tanga nem takar túl sokat. Az énekesnő talán így próbálja meggyőzni a bíróságot, hogy ő mégis jó anya és igenis volt férje helyett ismét nála kellene elhelyezni két gyermekét.

Klikk!

Őt egykori kebelbarátnője, Paris Hilton követi a sorban, aki számára szintén nem idegen intim részeinek véletlenszerű, avagy szándékos mutogatása. Miután tavasszal ittas vezetés miatt megjárta a börtönt, mindenki abban reménykedett, hogy megkomolyodik. Nos, ez nem igazán sikerült. Igaz, egyetlen idei villantása egy nem megfelelően kiválasztott bikininek köszönhető, ami lecsúszott, amikor Hilton előbukott a habokból.

Bár Avril Lavigne-ról nem készült kompromittáló felvétel, augusztus idusán elárulta, gyakran levetkőzik, ha éppen túl sok alkoholt sikerül magába dönteni. Mischa Barton, aki a poppunk énekesnőhőz hasonlóan szintén lolitás bájjal próbál hódítani, egy jótékonysági rendezvényen villantotta meg mellbimbóját, ugyanis nem sikerült rendesen rögzíteni. Az eset azért különösen ciki, mert az ominózus rendezvényen éppen gyerekek számára gyűjtöttek adományokat. Persze Barton villantása messze nem volt olyan kínos, mint a várandós Christina Aguileráé, aki többször is kifejtette, mennyire elítéli az olyan puncimutogatós celebeket, mint Britney Spears. Ennek ellenére neki is becsúszott egy pár hete, a nagy pocakja miatt ugyanis csak szélesre tárt lábakkal tudott kiszállni egy autóból.

Vigyázat, kattintásra korhatáros tartalom

És akkor nézzük az év egyik utolsó külföldi villantását, ami az előzőekkel ellentétben szándékos volt. Jordan, vagyis Katie Price december elején egy szép londoni estén megmutatta a Mrs. André felirattal díszített bugyiját, majd – hogy kerek legyen a történet - lesmárolta a húgát.

A villantós mezőnyhöz az évvégére felzárkózott Sharon Stone is, aki az ősz vége óta rendszeresen küzd öltözködési kihívásokkal. A tevepatájáról most ne beszéljünk, de emlékezzünk meg a december 21-i cicivillantásáról a Rodeo Drive-on miközben ajándékokat vásárolt.

Sajnos a hazai celebek nem voltak túl aktívak ezen a téren. Bár egy fotósorozat, vagy egy naptár kedvéért idén is néhányan megszabadultak felesleges ruhadarabjaiktól, a spontán villantás valahogy kimaradt az életükből. Csupán Bódy Sylvi tett egy halovány kísérletet arra, hogy megmentse a honi sztárok becsületét. A Sztárok a jégen felvételén ugyanis az egyik emelésnél kivillant jobb mellbimbója. Teljesen külön kategóriát képez Czifra „Nóci” Noémi, aki méhnyakrák elleni szűrés fontosságára saját méhszájának felvételével próbálja felhívni a mélyen tisztelt lakosság figyelmét.