horoszkóp

Sarah Jessica Parkert dögös vörössel csalja a férje?

2008.07.25. 09:29
Kapcsolódó cikkek (1)
Négy hónapig tartó viszonyba keveredett a színésznő jóllakott napközis külsejű férje - állítja a Star magazine. A rajongók azért még ne essenek kétségbe, ez volt az a lap, ami állította, hogy Britney Spears újra összejött a férjével. Parker és Broderick sajtósa egyelőre kommentálni se kívánja a dolgot.

A Star magazine - igen, az a lap, ami nemrég bizonygatta, hogy Britney Spears titokban épp újra összejönni készül exférjével, Kevin Federline-nal - legújabb sztoriként Sarah Jessica Parker házassági válságát taglalja. Eszerint Parker férje, a koravén kisiskolásnak tűnő Matthew Broderick valójában egy vad szexállat, aki egy huszonéves kis vörössel járt szobára, míg neje a Szex és New York mozifilmet forgatta. A sztorit azóta több pletykalap is átvette, de mivel semmi újat nem tettek hozzá, ellenben mind a Starra hivatkoznak forrásként, semmivel sem tűnik valószerűbbnek. Azért íme a részletek, arra az esetre, hogy majd később értsük, mit cáfolnak Parker és Broderick sajtósai.

A 46 éves Broderick tehát tavaly novemberben ismerkedett meg a meg nem nevezett, 25 éves szociális munkással egy bárban, aki egyes források szerint vörös, mások - például a Daily Mail - szerint barna. A Star a lány egy barátnőjére hivatkozva úgy tudja, hogy a színész ettől kezdve buzgó sms-ezgetésbe kezdett, majd nem sokkal később a lány hajlandó volt találkozni vele. Brodericket később állítólag látták is, amint egy üveg vörösborral és virágokkal a lány lakásához érkezik. A pár ezután négy hónapig, február végéig találkozgatott hol a lánynál, hol Broderick egyik haverjának manhattani lakásában. A közeli ismerősöknek hála azt is megtudhatjuk, hogy a lány Matty sütinek becézte Brodericket, vagy hogy egyik éjszaka tökrészegen megjelentek a csajjal egy haverjuk lakásán, majd elfoglalták a hálószobát. "Úgy félóra múlva Matty kitámolygott az ajtón, visszaszólt, hogy "izé.. akkor szia", és elhúzott, én meg ott találtam a lányt az ágyon totál kiütve, egy szál bugyiban" - idézi vissza a romantikus történetet a lakástulajdonos.

Az afférnak az vetett véget, amikor is Parker tudomást szerzett róla és óriási balhét csapott.

Broderick állítólag arra hivatkozott a lánynak, hogy kapcsolata nejével "nem az igazi". Ez véletlenül épp egybevág azzal, hogy a színésznő egy interjújában egyszer elismerte, néha "viharos" a kapcsolatuk - persze hozzátennénk: ezt mások is bármikor elismerik, akik éltek már házasságban. Parker áprilisban úgy fogalmazott: "Igazán szerencsésnek mondhatom magam, hogy ő a fiam apja, de ez nem jelenti azt, hogy mindig mindenben egyetértünk. Volt már jópár kilengésünk. Mindenképp örülök, hogy együtt vagyunk, de biztos vagyok benne, hogy jópárszor kívánta már, bárcsak ne volnék neki". Parker ugyanakkor arról is beszélt már, hogy az élete igazából annyira rendben van, hogy még a terapeutájának se nagyon tudott mit mondani. Sajtósaik viszont nem hajlandóak kommentálni az egész sztorit.

Broderick első filmes sikerét az 1986-os Ferris Bueller's Day Off című filmjében aratta, de ezután inkább csak broadway-darabokban szerepelt, legutóbb a Leopold Bloom szerepében a Producerekben. A pár 1997-ben, ötévi együttjárás után házasodott össze, fiuk öt és fél éves.