Snoop Doggot elkapták drogozásért

2007.03.13. 14:58
Egy koncert és egy buli között a svéd rendőrök gyanúsnak találták a rapper mozgását. A kocsit lemeszelve drogot találtak, most a vérminta elemzésére várunk.

Kollegájával, P. Diddiyvel adott koncertet Snoop Dogg Svédországban, amikor úton a fellépés utáni buliba, hajnalban a rendőrök megállították a kocsiját. A szemfüles közegek ugyanis arra gyanakodtak, hogy a rapper valamilyen befolyásoltság alatt vezet - írta a FemaleFirst.

Sasszemű rajtaütés

A világ bulvártérképére frissen felkerült ostermalmi rendőrség ügyeletes tisztje azt is tudatta a világgal, hogy hogyan sikerült kiszúrniuk a gyanús jeleket: "Látszik az emberen, ha be van narkózva. Látod a szemén és a mozgásán".

A megalkuvást nem ismerő rendőrök egészen másnap reggelig benntartották a rappert és a hölgyet, aki vele volt az autóban. Vért vettek tőlük, amit vizsgálatra küldtek; ennek két-három hét múlva lesz meg az eredménye. Ha ez pozitív, a rapper és kísérője akár hatvanezer forintnyi büntetésre is számíthatnak. Ez nem lenne meglepő, mert a kocsiban találtak is drogot.

Láttuk már

Egyelőre nem tudni, milyen anyaghoz volt szerencséje ezúttal Snoopnak, de korábban már kokainnal és fűvel is volt dolga. Ez utóbbit annyira szerette egy időben, hogy már maga is túlzásnak érezte, és megpróbált leállni róla.

A harmincöt éves rapper, polgári nevén Calvin Broadus ellen már három eljárás folyik, egyéb drogügyek mellett fegyver birtoklása miatt is. Egy éve ugyanis összecsukható karmesteri pálcának álcázott lőfegyverrel próbált átsétálni egy repülőtéri röntgenvizsgálaton.

Itt komolyabban megütheti a bokáját, ezért akár három évet is kaphat, ha nem sikerül a valódi életben is olyan harmonikus kapcsolatot kiépítenie a rendőrökkel, mint a Starsky és Hutchban.