Az egykori megasztáros zsűritag is abban a „szerencsében” részesülhetett, hogy az RTL Klub felkérte, szerepeljen az ősszel induló új reality showjában. Palik László, Falusi Mariann és Kiss Ramóna mellett Somának is szembe kell nézni félelmeivel.

Soma mama gésa is elutazik arra a szigetre, amiről még semmit nem lehet tudni. A celeb vagyok, ments ki innen című műsorban a hazai sztároknak szembe kell nézniük a borzalmak borzalmával.

Soma szerint az ember fóbiája valamilyen sérülésből fakad, ez a valamitől való félelem pedig ott bujkál a tudatalattiban. Már gondolkodik egy ideje, hogy igent mondjon-e a felkérésre. Soma ezt egy fejlődési lehetőségnek tartja, ahol szembenézhet végre a félelmeivel, így már nem habozik tovább. Megpróbálja egy igazi kalandnak felfogni, de persze fél is egy kicsit. „Valamelyik éjszaka felriadtam álmomból, mert rettegek, mi történik majd velem a szigeten. Nemhogy fürdőszoba, de tükör sem lesz. Természetesen ennél sokkal komolyabb félelmeim is vannak, de egyelőre azokról még nem szeretnék beszélni.”

Soma Megasztár után csótányt fog enni

Somának már sikerült legyőznie tériszonyát, miután közel harminc évesen beiratkozott egy ejtőernyős tanfolyamra és ugrott. Szerinte csak akkor lehet kiirtani a félelmeket, ha magunk elé állítjuk azokat.

Soma elmondta a Velvetnek, hogy már nagyon készül a megmérettetésekre, kineziológushoz jár, sokat meditál és jógázik.