horoszkóp

Újabb merényletek Spears ellen

2007.10.24. 17:30
Tovább romlottak a sztár esélyei a gyermekelhelyezési perben, ugyanis a bíróság által kirendelt családsegítő átnyújtotta meglehetősen lehangoló jelentését az illetékeseknek. Eközben a barátok arra kérik a rajongókat, hogy bojkottálják az énekesnő új albumát.

Spears meglehetősen rosszul tette, hogy hanyagolta a mellé kirendelt családsegítőt, a szakértő ugyanis leírta tapasztalatait és jelentést átadta az illetékes bíróságnak – olvasható a Sawf News oldalán. A két és fél oldalas dokumentumban többek között az áll, hogy a családsegítő semmit sem tudott megtanítani a szülőként is csődöt mondó sztárnak, mivel erre nem volt alkalmuk. Az énekesnő ugyanis gyakran eltűnt a látogatások alatt, vagy folyamatosan telefonálgatott és ruhát próbált. „Britney nem figyelt rá és nem mutatott irányába semmilyen tiszteletet. Egyszerűen levegőnek nézte” – nyilatkozta egy ismerős, aki szerint a sztár nem hallgat senkire, legtöbbször elvan a saját kis világában. A következő meghallgatás október huszonhatodikán lesz, ekkor derül majd ki, hogy milyen következményei lesznek ennek a jelentésnek.

Csak a vásárlás

Spears, akitől hol elveszik a láthatási jogot, hol visszaadják, azonban nem csak a hivatalos személyeket mellőzi. A problémás celeb állítólag azon a megbeszélésen sem volt jelen, melyen Kevin Federline ügyvédje és szülei, James és Lynne Spears az ő és két fiának sorsáról tárgyaltak. A Daily Mail információ szerint a híresség inkább legkedveltebb szenvedélyének hódolt, vagyis vásárolgatott.

Bojkott

Pedig Spears jobban tenné, ha kicsit mérsékelné a kiadásait, ugyanis előfordulhat, hogy legújabb lemeze nem váltja be a hozzá fűzött reményeket. Az énekesnő közeli ismerősei például arra kérték az embereket, hogy ne vegyék meg Blackout című albumot. Az állítólagos barátok ugyanis abban reménykednek, hogy a lemeztársaság nem lesz olyan elnéző a celebbel szemben, ha nem veszik a lemezt. „Látják, hogy szenved, és nem tesznek semmit” – nyilatkozta az egyik ismerős az E! Online-nak. „Nagyon szeretjük őt. Mellette voltunk jóban-rosszban. Nem akarjuk bántani, csak aggódunk miatta. Érte tesszük és a fiúkért. Szükségük van egy anyára és ő most nem alkalmas erre a feladatra.” A jószándékú barátok a Hősök című sorozatból ismert mottót (Save the cheerleader, save the world - Mentsd meg a pompom lányt, mentsd meg a világot!) is átvették és a Save the popstar, save the world, vagyis "Mentsd meg a popsztárt, mentsd meg a világot!" címmel MySpace oldalt is indítottak.