Úgy tűnik, hogy a kétgyermekes botrányhősnő nem tudja magán tartani a ruhát. Előbb egy magazinfotózáson vetkőzött toplessre, majd legújabb klipjének forgatásán a stáb legnagyobb megrökönyödésére meztelenül fürdőzött a medencében. Aztán lesmárolta az egyik statisztát.

Az újabban inkább idegösszeomlásban jó énekesnő újrakezdte a villantást: amikor éppen nem hisztizik, bulizik, iszik vagy rókázik, megmutatja azt, amit már úgyis mindenki ismer. Ezúttal gyors egymásutánban kétszer is toplessre vetkőzött, klipforgatásán pedig még szexműsort is nyomott egy statisztával.

Tavaly évvégén Britney Spears és akkor épp kebelbarátnője, Paris Hilton szinte versengett azon, hogy kiről készül több limóbólkiszállós, puncivillantós kép. Spears azóta messze elhúzott, és bár azóta túlvan egy kiadós elvonókúrán, úgy tűnik, most igyekszik felül- vagy inkább alulmúlni tavalyi teljesítményét. Miután legújabb klipje, a Get Back forgatásán a Los Angeles-i Standard Hotelben jól kibőgte magát, vigasztalásul benyomott pár koktélt, majd megszabadult a ruháitól és belevetette magát a medencébe. A meztelen fürdőzés után befejezésképpen pedig lekapta az egyik statisztát, bizonyos Matt Enciniast.

„Mojitót és Jack Danielst vedelt. Ő volt az első, aki levetkőzött, aztán szépen lassan mindenki követte. Megfordultam és akkor láttam, hogy félmeztelen. A mellbimbói körül még ott virítottak a virágot mintázó műtetoválások, amiket a forgatáshoz festettek rá. Az asszisztense azt mondta, hogy kíváncsi rám. Britney ezután megragadott és körbefont a lábaival. Miközben megcsókoltam a nyakát, éreztem a melleit. Nagyon jó teste van. Nagyon szexi és érzéki csók volt. Nagyon jól smárol” - mesélte a szerencsés (?) kiválasztott statiszta a US Weekly magazinnak. A szemtanúk szerint a páros ezután a sokkhatás alatt lévő stábtagok szemeláttára egy vérbő szexműsort nyomott le.

Folyt. köv.?

Encinias azt állítja, hogy a nyilvános dürrögés után a sztár felhívta a szobájába. „Amikor beléptem, Britney felhúzott térdekkel feküdt az ágyon és csak egy apró, rózsaszín bugyi volt rajta.” Bár Spears szerette volna, ha a fiú éjszakát is vele tölti, a srác sajnos nem tudott maradni, ugyanis az egyik barátja összeesetett és a testőrök megkérték, hogy vigye haza.

Bukásra ítélve

Annak ellenére, hogy az utóbbi időben énekesnő többször is elmondta, hogy szeretne visszatérni, mindent megtesz annak érdekében, hogy karrierje végleg befuccsoljon. Ugyanis nem ez az első forgatás, ami botrányba fulladt. Pár héttel ezelőtt az egész stábot haza kellett küldeni, miután a művésznő idegrohamot kapott. Az Allure számára szintén hosszú és kínos procedúra után készültek el a kívánt fotók. És ne feledkezzünk meg az OK! magazinnak adott emlékezetes interjúról sem, ahol összehányt egy több tízezer dolláros dizájnerruhát, egy másikkal pedig a kutyaszart törölte fel.