horoszkóp

Stohl András legalább három hétig fekve marad

2007.09.21. 12:06
Az új magyar sorozat forgatásán Stohl András Achilles-ina elszakadt, ezért három hétre biztos kivonta magát a munkából. Az RTL Klubnál még nem beszélnek a visszatérés időpontjáról.

A Tűzvonalban című sorozat forgatásán érte a kommandóst alakító Stohl Andrást a baleset egy teljesen átlagos jelenet közben. „András teljesen váratlanul úgy érezte, mintha egy éles kővel megdobták volna a lábát” – mondta a sorozat rendezője Sós Péter a Blikknek.

A színészt az Uzsoki utcai kórházba szállították, ahol azonnal megműtötték. Megkerestük az egészségügyi intézményt, hogy Stohl hogyléte felől érdeklődjünk, ahol azt mondták, „Hagyjuk békén gyógyulni” a színészt, akit ugyanolyan betegként kezelnek, mint bárki mást. A kórház képviselője egy pillanatra el is bizonytalanodott, amikor hirtelenjében nem is tudta, hogy az átlagosként kezelt beteget náluk ápolják-e vagy sem.

Kérdésünkre egy sebész elmondta az ilyen jellegű műtét utáni felépülés menetét. Először kap az ember egy hét fekvőgipszet hajlított lábbal, aztán kap két hétre egy újabb fekvőgipszet, ezúttal nyújtott lábbal. Ezután következik a három hét járógipsz. A dolognak itt még nincs vége, mert az összesen hatheti gipsz után jön csak a rehabilitáció, ami még megint újabb heteket vesz igénybe, és még mindig nem értünk a végére, mert ahhoz, hogy sportolásra, rendes járásra alkalmas állapotba hozzuk a szervezetünket hónapokra van szükség.

A sorozat készítői Stohl hosszas felépülésének folyamatát belekanyarítják a Tűzvonalban történetébe, hogy ne essen ki akár több hónap a lábadozás miatt. Az RTL Klub sajtófőnöke Rényi Ádám elmondta, hogy a fekvőgipsz miatt Stohl most néhány hétig biztos nem lesz képernyőn, a későbbi folytatásról még nem tárgyaltak a színésszel.