Bulit tartott a TV" legnagyobb beszállítója, az Interktív, ahol a képernyőn legtöbbször komoly arccal jelentkező műsorvezetők önfeledten, öltönyöktől és gátlásoktól mentesen szórakoztak.

A juj.hu legújabb videójában az Interaktív kft. egyik céges bulijába nyerhetünk bepillantást. A parti nagyon jól sikerülhetett, a videó legemlékezetesebb pillanatai közé tartoznak, amikor Sváby András csápolva táncol, léggitározik és énekel.

A mókából a mostantól szinte minden nap látható Azurák Csaba is kivette a részét, aki a már említett egykori sztárnaplóssal a KFT zenekar Afrika című számát énekli, némi torzítással a szövegben: „bambusznád, majomkenyérfa, zsíroskenyér”.

A látványt és az élményt tovább fokozza Hadas Kriszta, aki igazi háttértáncosként, összetett mozdulatsorokat bemutatva oda-odabújik az éneklő férfiakhoz.

Interaktív

Az Interaktív kft. honlapjáról megtudhatjuk, hogy a cég műsorokat gyárt és terjeszt, a TV2 fő beszállítója. A céget Sváby András vezeti, aki azt szeretné, hogy egy svájci óramű és egy olasz autó ötvözeteként működjön a cége, vagyis legyen pontos, precíz, de ugyanakkor dinamikus és kreatív.

A TV2 aktuális műsorai közül a Naplót, az Aktívot, a Favoritot, a Mokkát, a Magellánt és a Jóban Rosszbant is ez a cég gyártja. Korábbi munkáik közé tartozik a Buzera, a Katalin bírónő és a Csaó Darwin is.

Léggitár

A Finnországban található Oulu városában rendezik meg minden évben a léggitár világbajnokságot. Idén szeptember 7-én volt és a japán Ochi Yosuke nyerte meg, immár másodszor egymás után. Az idei verseny egyik legérdekesebb produkcióját az amerikai Andrew Litz mutatta be, aki a számának végén egy üres sörösdoboz tetejére ugrik hátraszaltóval - írja az Associated Press.

Léggitározásnak nevezik azt a táncolási formát, amikor valaki úgy mozog, hogy gitározást imitál. Az eredetét az 1970-es évekre teszik és az Iron Maidenhez kötik.