Szerda este a Celeb vagyok, ments ki innen című műsorban a nézők hazaküldték a dzsungelből Szabó Patríciát. A Cosmopolitan főszerkesztője nem nagyon kenődött el, hiszen mint mondta, eddig volt elegáns a játék. Legalábbis elegáns lett volna, ha a főszerkesztő hölgyről nem derül ki, hogy úgy olvas, mint egy elsős. Szabó Patrícia azonban állítja, hogy, igenis, szereti a betűket.

Miután kiderült, hogy mégsem ölik le a malackát a celebek, a nézők úgy döntöttek, hogy elsőként Szabó Patríciát hívják haza, akinek soha nem voltak félelmei a felolvasással kapcsolatban. Pedig lehettek volna. A Cosmopolitan főszerkesztője ugyanis – annak ellenére, hogy több mint 14 éve a pályán van – körülbelül olyan szinten olvas, mint egy kisiskolás. Valószínűleg ezt nem nagyon tudja magáról, hiszen minden levelet, amit a celebeknek küldtek a szerkesztők, Szabó Patrícia kaparintott meg és olvasott fel.

A kiszavazást megelőző este folyamán celebjeink szívhez szóló leveleket kaptak. Győzikének azt üzente a családja, hogy a pénz ész nélkül fogy, Benkő Dánielnek a lányától jött egy nem túl kedves hangvételű levél, Marknak az édesanyja írt egy csöpögős üzenetet, amelynek az itthon csak nyálas énekesként elhíresült Mark nagyon örült. A celebek egymásnak olvasták fel a leveleket, így Szabó Patrícia Horváth Évának adhatta át a személyes üzenetet, mégpedig hangosan. Az egykori szépségkirálynőnek többször is ki kellett javítania a főszerkesztő szavait, hiszen a mondatok nem egészen voltak értelmesek.

Rossz technikáját még a műsorvezetők is észrevették és ahogy azt megszokhattuk, nem is hagyták szó nélkül. Vadon János így kommentálta Szabó Patrícia olvasását: „Ismeretlen szöveg olvasása általános iskolában? Hiányoztál?” A Cosmopolitan főszerkesztője erre csak annyit válaszolt: „14 éve vagyok újságíró, kicsit fura lenne, ha nem szeretném a betűket.”

Miután közölték Szabó Patríciával, hogy hazarepülhet, Balázséknak elárulta: megálmodta, hogy ő lesz az első hazamenő celeb. Egy biztos, Patrícia már nem lesz a dzsungel királya, vagy királynője. Ezt a címet ugyanis az kapja meg, akinek a legtöbbet kell az őserdőben szenvednie. A nézők két okból tartgatnak bent valakit: vagy nagyon szeretik látni a képernyőn vagy annak örülnek, hogy szenved még egy ideig. Egyes források szerint a dzsungeltúráért a celebek két és fél millió forintot is kaphattak.