Szalontai Ágnes felszívódott a kiszavazás után

2008.10.06. 16:40
Szalontai Ágnes a vasárnap esti második kiszavazó műsorban alul maradt Escobarral szemben. Hétfő reggel élő rádióműsorban szerették volna faggatni a Bár 2.0-ban szerzett tapasztalatairól a lányt, Szalontai azonban a bárharc óta elérhetetlen volt, és csak délután jelentkezett újra.

Hiába minden erőlködésünk, Szalontai Ágnes mindig képes felhívni magára a figyelmet. Jelen esetben azzal a tettével, hogy teljesen felszívódott. Hétfőn reggel ugyanis a Juventus rádióban kellett volna megjelennie, amit a banánevési technikájáról is elhíresült lány elszalasztott. A Viasat3 tévécsatorna illetékesei kétségbe voltak esve, hiszen a lányt szerződés is kötelezi a szereplésekre, a kiesés után is.

Szalontai Ágnes elmondta a Velvet-nek, hogy mindez csupán azért történt, mert reggel hatkor feküdt le aludni, hétre beállította telefonján az ébresztőt, ám a készülék sajnálatos módon lemerült. Saját elmondása szerint csak délben ébredt föl, ezért nem lehetett elérni. Nagyon sajnálja, hogy hiába várták a rádióban, de kedden már negyed kilencre megpróbál beérni. Jelenleg az interjúk csak másodlagosak az életében. Minden erejével azon lesz, hogy rendezni tudja viszonyát a családjával. Szalontai reméli, hogy édesanyja és barátja is megérti, hogy amikor a botrányt okozó pornófilmek készültek, akkor buta kamasz volt. Ennek ellenére a topless táncos soha nem fogta magát vissza a Bár házban és rendszeresen láthattuk erotikusan banánt vagy éppen szőlőt nyelni. Vajon miért állítja, hogy meg akarja óvni a fiatalokat attól, hogy ők is hasonló helyzetbe kerüljenek? Szalontai rövidre zárta a témát, amikor elmondta, hogy ő csak az unaloműzésből mélytorkozott le egy banánt.

Szalontai holnap újra megpróbálja

Csütörtök este a legtöbb szavazatot a kebelcsoda kapta társaitól, aki Escobarral szeretett volna megvívni. A szervezők azonban változtattak a játékszabályokon és Escobarnak is választania kellett egy ellenfelet. Természetesen Iván lett a harmadik párbajra jelölt fél. Iván azonban felháborodott a játék közbeni szabályváltoztatásokon, ezért dühében elhagyta a házat, ezzel pedig kizárta magát a játékból.

A második Bárharc is nagyon jó hangulatban telt. Escobar a szavazatok 53%-ával nyerte a párbajt, ahol szóba került Szalontai pornós múltja is. A topless táncosnő most már nem tagadja, hogy többször is szerepelt Pierre Woodman rendezte pornófilmekben. A fiatalokat pedig azzal a hasznos tanáccsal látta el, hogy soha, semmi esetre se „dőljenek be” a pornós szakmának. Szalontai Ágnes a kiszavazás után visszatérhetett a Bár házba, hogy összepakolja ruháit és búcsúbeszédet mondjon a kedves tévénézőknek, akik eltanácsolták a 27 éves lányt. Szalontai szájából ezek a mondatok hangzottak el, miközben könnyeivel küszködött: „Nem tudjátok, mit veszítettetek ezzel a döntéssel. Szerintem a nézettség egy elég meghatározó százalékát én hozom. Örülök is meg nem is, hogy így döntöttetek. Most legalább van esélyem a párommal rendezni a kapcsolatomat.” Annyi valóban biztos, hogy a Bár hivatalos weboldalán a Szalontai Ágiról készült videókat jóval többen töltötték le, mint bármelyik másik játékosról szóló anyagot.