Szalontai dinnyéje nem kell a sörgyártóknak

2008.10.05. 21:05
Nem akartuk, de még a Nemzetközi Sörfesztiválon is Szalontai Ági óriási dudáiba botlottunk. A Magyar Sörgyártók tiltakoznak a csöcsök és a gyümölcsszopás ellen, pedig semmi erotikus nem volt a lányok produkciójában, sőt.

Vasárnap zárta be kapuját a Lurdy Ház bevásárlóközpontban megrendezett Nemzetközi Sörfesztivál és Vásárközpont. A sör szerelmesei 3-ától látogathatták a rendezvényt, illetve vonultathatták fel és népszerűsíthették a termékeiket. Az esemény nyitónapján természetesen a Velvet is megjelent, és a különböző programok jóvoltából megannyi kedvencünkkel találtuk magunkat egy légtérben.

Isten bizony szerettünk volna a sorozatos, egy hónapot betöltő botrányai után legalább egy hétvégét Szalontai Ági nélkül, ezért is örültünk ennek a fesztiválnak, hiszen köztudott, milyen hatást gyakorolt az alkohol szegény lányra, gondoltuk hát, az eset óta messziről kerüli a piának még a környékét is. A szervezők viszont úgy vélhették, hogy a Bár 2.0 női szereplői kifestett mellének látványa növeli az átlag vásárló sörfogyasztását, így a rendezvényen szinte egyből Szalontai dudáival nézhettünk farkasszemet.

Klikkeljen még több banánért és csöcsért!

Ugyan már a kezdetektől fogva jelen volt Judy Nero és Rácz Linda is, a két lány tetőtől talpig ruhában volt, és nem is állt szándékukban levetkőzni, így mindenki figyelme Szalontaira összpontosult, aki fotósunk kérésére egyből lekapta magáról a melltartóját, hogy profi mód pózolhasson a színpadon. Szintén kiharcolta magának az egyik központi szerepet Alexandra Diamond - aki legutóbb Müller Attilával folytatott viszonya miatt került a címlapra , később úgy gondolta, hogy ideje lenne a nyelvtudását kamatoztatni, és a hímvesszőt mikrofonra cserélni. Sikerült is neki, így szerencsére ez utóbbival a kezében kommandózta végig a kiállítást, miközben olyan érdemi feladatokat látott el, mint például a Szalontaival való banánszopás. Hiába, rögös út a siker útja.

Az is kiderült, hogy Szalontai keveset eszik, vagy legalábbis kevés meghívást kaphatott eddig vacsorára, mi másért nem reagált az ex-pornós az "Edd a banánt, Ági!" sokadszori felszólításra, minek után az "Ági, vedd a szádba a banánt!" kérésre egyből rábukott a gyümölcsre... Diamondból persze egyből felszínre törtek az eltemetett emlékek, ő is akarta a banánt, majd mély egyetértésben a kamerák előtt megbeszélték, hogy mindketten a nagyot szeretik.

A Magyar Sörgyártók Szövetsége egyébként még az események előtt írásban határolódott el a sörfesztivállal összekapcsolt mindenféle erotikus programtól, mert meglátásuk szerint helytelen ezzel a módszerrel növelni az értékesítést - pedig erotikának a nyomait sem lehetett felfedezni ott tartózkodásunk alatt.