A vízilabdás Szécsi Zoltán és a Bár 2.0 játékos Szalontay Ági között csók csattant

2008.09.15. 19:05
Múlt héten egy budapesti nyitott szórakozóhelyen buliztak a Bár 2.0 játékosai és a hírek szerint a Forma 1-es pilótákkal összehozott Szalontay Ági és az olimpiai bajnok vízilabdacsapatban játszó Szécsi Zoltán igencsak egymásra találtak akkor este.

Múlt hét csütörtökön a Bár 2.0 játékosai közül legalább heten elmentek bulizni a budapesti Romkert nevezetű szórakozóhelyre. Akkor este érdekes módon nem csak a játékosok, de sportolók és több híresség is jelen volt a bulin, így Szécsi Zoltán olimpiai bajnok vízilabdázó. A válófélben lévő sportolót és a nagy melleiről elhíresült Szalontay Ágnest többen is látták csókolózni az este folyamán. A modell így nyilatkozott a történtekről: „Ismerős volt valahonnan ez az ember, de nem tudtam honnan. Egyszer csak odajött hozzám és meghívott egy italra. Elfogadtam és az ital után elkezdtünk táncolni, majd egy kis idő múlva elcsattant egy csók közöttünk. Nagyon tetszett az, hogy egy szimpatikus embernek is bejövök, ezért nem utasítottam vissza. Az este végén randira hívott, de arra már nemet mondtam.” A modell állítását több Bár 2.0-ás versenyző is megerősítette.

Szécsi Zoltánról nemrég derült ki, hogy házassága tönkrement és jelen pillanatban válófélben van. Két gyermek édesapja, mégsem tagadta, hogy a házassága megromlásában egy harmadik fél is nagy szerepet játszott. Szécsi nem titkolta sokáig új barátnőjét, az egri Vandát, aki állítólag kihúzta a lelki gödörből és az olimpia alatt végig mellette állt.

Szalontay Ági mellei Szécsit is meghódították

Szécsi Zoltán volt felesége, Zsuzsi megtiltotta a gyerekeknek, hogy kimenjenek édesapjuk elé a repülőtérre, amikor megérkezett a magyar vízilabda-válogatott Pekingből, mondván: „ha már elköltözött, ne villogjon a gyerekekkel.” A sportolói körökben csak Szecskának becézett Szécsi első útja a gyerekekhez vezetett. Volt felesége a mai napig azt hiszi, hogy megcsalta, pedig a sportoló állítja, hogy elhagyta, mert a hét év házasság alatt soha nem kapta meg az asszonytól a kellő szeretetet.

Szalontay nemrég még azt állította magáról, hogy lefeküdt Kimi Räikkönennel és Mark Webberrel, de később letagadta és annyit mondott, hogy csak egy asztalnál ült a pilótákkal. Szalontay Ágnes nemcsak playmate volt, de Olaszországban és Monte Carlóban is dolgozott mint táncosnő. Állítólag ott ismerkedett meg a versenyzőkkel, de semmi nem történt köztük, csak jó barátok.

Szalontay tavasszal megnyerte az MTV1-en futó, Gundel Takács Gábor vezette Örökös névre keresztelt vetélkedőt. A lány azért jelentkezett a Bár 2.0-ba, hogy megmutassa, a playmate-ek és a topless táncosok is rendelkeznek kellő inteligenciával.