Az énekesnő vacsorája egészen jó hangulatban telt. Szandi és nővére, Viki gyerekei alig hagyták elkészülni a vacsorát, ami nem a tervek szerint sikerül. Az étkezés után örömzenélésre és eredményhirdetésre került a sor. A Hal a tortán heti győztese Ganxsta.

Szandi a piacon vásárolva összefutott egy régi ismerősével, Józsival. Egy kis beszélgetés után előkerültek a zöldségek, amik végül az énekesnő kosarában landoltak. Avokádót azonban nem talált a piacon, ezért telefonált „Csibisznek” aki Szandi megmentője. Később kiderült, hogy Szandi a nővérét, Vikit hívta segítségül, aki nem csak magát, hanem három gyerekét is átvitte Szandihoz.

Az este menüje baconba tekert csirkemájjal, avokádó krémmel és sajtokkal kezdődött, a főételnek pedig vörösborral meglocsolt szarvassült készült. A desszertként diós-csokis rakott palacsinta került az asztalra, 75 százalékos rummal meglocsolva, amit Szandi el akart titkolni Fekete Laci elől.

A konyhában több probléma is adódott. Szandi és Viki gyerekei, amíg a kertben játszottak, leverték az összes érett körtét a fáról, amire Szandi férje, Csabi nagyon mérges lett. A csibészek büntetése csupán annyi volt, hogy össze kellett szedniük a gyümölcsöket egy szatyorba. Ezt követően az avokádó krém készülésénél a kézi mixer elromlott. Vagy legalábbis Szandi azt hitte, de rá kellett jönnie, hogy az avokádót nem elég megpucolni, ki is kell magvazni.

Az étel készítése közben Szandi megkérte nővérét, hogy maradjon ott a vacsora elejéig és énekelve fogadják a vendégeket. Amint megérkezett az éhes népség, fölcsendült az Extreme zenekar leghíresebb dala, a More than words. Ganxsta Zolee már a kocsiban kijelentette: „Ha lesz tínédzser lamúr, én rögtön elmegyek. Nem a gatyámba, haza.” A nagyszájú rapper amint meglátta az éneklő lányokat, táncra perdült, magával rántva a hülyéskedésbe Kovács Áront is.

Ezután Szandi beinvitálta vendégeit a házba, felszólítva őket, hogy ne nézzenek be a konyhába. A teraszon volt megterítve és egy kis háznézés után a vendégek elfoglalták helyüket. Szandi csak Ganxsta Zolee-nak készült különleges whisky-vel, de Döglégy inkább borra vágyott.

Az előétel megérkezése után Fekete Laci valami foltot talált a késen, amit természetesen rögtön szóvá tett. Molnár Anikó vette a bátorságot és beszólt az erőművésznek: „Úgysem eszel, nem mindegy, milyen kés van előtted?” Erre Laci inkább nem válaszolt. Majd megérkezett a főétel, a száraz szarvassült és az enyhén gumiszerű krumplipüré.

Szandi nagyon szerette volna ha Kovács Áron nála is belekóstól az alkoholba, De a műsorvezető csak koccantani volt hajlandó. Molnár Anikó és Szandi ezért megviccelték kicsit Kovács Áront és a kólájába 75 százalékos rumot öntöttek. Eleinte Kovács Áronnak nem tűnt fel, de mikor kezdett a fejébe szállni az alkohol, Ganxstát kezdte el gyanúsítani.

A rakott palacsinta megérkeztével nem hagyott alább a jó hangulat, ezért Szandi levitte vendégeit a stúdióba, ahol a férje fogadta őket. A vacsora befejeztével ismét zenélni kezdtek a sztárok. Ganxsta Zolee örömmel kapta kézbe Flipper Öcsi gitárját - majd a heti győzelmet is.