horoszkóp

Dammak Jázmin bugyit villantott

2008.11.17. 19:26
A Szombat esti láz élő adása előtt Ördög Nóra - köszönhetően egy apró ruhabalesetnek - majdnem megmutatta keblét. A táncverseny folytatásához nem ítélte elég tüzesnek Dammak Jázmint a zsűri, de akkor még nem látták, amint guggolva osztott autogramot.

Ördög Nóra a Szombat esti láz műsorvezetője a múlt heti élő adás előtt ruházati baleset áldozata lett. A legszebb szájú híresség éppen egy lépcsőn jött le, amikor már sejtette, hogy valami nem stimmel a ruhájával, de folytatta a felvételt.

„Másodpercek alatt történt minden. Amikor sétáltam lefelé a lépcsőn, éreztem, hogy valami nincs rendben. Persze folytattam a dolgom, táncolni kezdtünk Zolival (Bereczki Zoltánnal, a műsor házigazdájával – a szerk.), és akkor vettem észre, hogy mennyire leesett a ruhám felső része. Hirtelen mozdulattal megigazítottam a melltartórészt”, mesélte Ördög Nóra a Borsnak.

Az apró baleset azért történhetett, mert Náray Tamás kreációján nem jól gombolták oda a ruha pántját, amelynek az egyik vége Ördög Nóra kezében maradt, és nem sokon múlt, hogy teljesen kivillanjon a műsorvezető keble.

Az este folyamán nem ez volt az egyetlen villantás. A zsűri által az erotikus tangóhoz túlzottan hűvösnek és szenvedélytől mentesnek ítélt kieső, Dammak Jázmin teljesen megfeledkezve önmagáról, miniszoknyájában guggolva osztogatott autogramot a műsor felvételei után.

Majd, ha ez még nem lett volna elég a Velvet történelmi pillanatnak lehetett tanúja, amikor az egyébként távolságtartó és kimért Medveczky Ilona, a külvilágról megfeledkezve, ékkővel díszített villantások helyett szerényen adott autogramot egy hozzá hősies bátorsággal odamerészkedő kislánynak.