horoszkóp

Ördög Nóra büszke nyerő ajkaira

2008.10.22. 10:39
A magyar hírességek közül Konta Barbarának van a legszebb melle, Fresh Wikinek a legformásabb feneke, Szekeres Nórának a legszebb lába, Osvárt Andreának pedig a legszebb arca - derült ki a Velvet többfordulós celebszépségversenyén. Olvasóink legutóbb a legszebb ajkakra voksolhattak. Az első helyen ezúttal Ördög Nóra végzett.

Olvasóink úgy döntöttek, hogy a magyar hírességek közül Ördög Nórának van a legszebb szája. „Valóban ez az első dolog, amit az emberek észrevesznek rajtam, hiszen elég nagy” – nyilatkozta a Velvetnek a Szombat Esti Láz háziasszonya, miután ismertettük vele a szavazás végeredményét. Saját bevallása szerint ezzel a legelégedettebb magán. „Nagyon karakteres, és ehhez semmilyen műtéti beavatkozásra nem volt szükség, amire nagyon büszke vagyok. Bármit is állítanak a férfiak, először általában a másik ember arcát nézik meg. Ezért jó, ha van rajta valami jellegzetes részlet” – tudtuk meg Ördög Nórától, aki bizonyára sokak bánatára augusztusban, egy több napos ceremónia keretében elkelt.

Az RTL Klub műsorvezetőjét egyébként nem zavarja, hogy a külseje alapján ítélik meg, hiszen szerinte ez a televíziós szakma velejárója. „Természetesen örülök, ha egyéb teljesítményemet is elismerik, de 27 évesen az is nagy dolog, ha a külsőm miatt szimpatikusnak találnak. Pár év múlva természetesen jöhetnek a szakmai elismerések is” – mondta Ördög Nóra. „Mindegy, mivel foglalkozol, az a fontos, hogy jól csináld”- nyilatkozta házi szépségversenyünk legutóbbi fordulójának győztese, aki nemcsak műsorvezető, de szerkesztő is egyben.

Ha már a külsőségeknél tartunk, meg kell jegyeznünk, hogy Herczeg Zoltán divattervező szerint Ördög Nóra volt 2007-ben a legjobban öltözött közszereplő, illetve híresség. Kíváncsiak voltunk, hogy ő hogyan definiálná a saját stílusát. „Ez nagyon nehéz kérdés, hiszen egyaránt szeretek sportos és nőies ruhákat is felvenni. A hangulatomtól függ, hogy éppen mit választok, és persze attól is, hogy milyen napnak nézek elébe. Ha hosszúnak ígérkezik, és sokat kell rohangálnom, akkor inkább a sportos darabokat részesítem előnyben. Amúgy nagyon szeretem a kiegészítőket, a bizsukat, a csinos szoknyákat és a szép harisnyákat. Néha nagyon jó érzés nőnek lenni és úgy is öltözködni.” Ördög Nóra hozzátette, a stylistok mindig figyelembe veszik, hogy mi áll jól neki, így nem kell olyan holmikat magára öltenie, amik nagyon elütnek a személyiségétől.

Ezúttal a legszebb szemű magyar celebet keressük!

Írja meg nekünk, hogy ön szerint melyik magyar női celebritás szeme a legszebb! Egyszerre természetesen akár több ismert hölgyet is nevezhet.