Senki sem elég jó a Szombat esti láz zsűrijének

bry
2008.11.24. 12:05
Újabb hét telt el anélkül, hogy a Szombat esti láz négy fős zsűrijéből bárki is úgy emelje fel a pontozó tábláját egy tánc után, hogy azon a tizes szerepel. Az előző adásban Csányi Sándornak nem kedvezett a szerencse, és ő búcsúzott a versenyzők közül. Szavazzon, ki érdemelt volna 10 pontot?

Az RTL Klubon futó Szombat esti láz című műsor tegnapi adásában már csak öt pár lépett parkettre, ezen a héten Udvaros Dorottya és Angyal András, Kiss Ramóna és Markó Róbert, Stohl András és Südi Iringó, Csányi Sándor és Práger Kitty, valamint Katus Attila és Molnár Andrea mutatta be tánctudását. A zenei aláfestést a progresszív heavy metált is szívesen éneklő Koós Réka, és Emilio szolgáltatta. Mivel a versenyzők egyre kevesebben vannak, viszont a műsoridő nem csökkent, a párosoknak két táncot, az érzelmes rumbát és a pörgős quickstepet kellett betanulniuk.

Nézzen képeket a szombati adásról

A táncosokra nagy nyomás nehezedett, hiszen egy hét alatt két táncot kellett betanulniuk, ami a korábban még vidám hangulatú próbákat igencsak feszültté változtatta. Stohl összebalhézott Südi Iringóval, Molnár Andrea nem hitte, hogy sikerül megtanulniuk a koreográfiákat, Udvaros Dorottya gyakorlását pedig egy lábsérülés nehezítette meg. Ha mindez nem lett volna elég, a párok kétszer is szigorú a zsűri színe elé járultak.

Medveczky Ilona, Pálinkó Lujza, Zsámboki Marcell és Böhm György alkotott ezen a héten is véleményt a táncosokról, és részben az ő pontjaikon múlt a párok további sorsa. A műsort értékelő beszédjében Pálinkó Lujza elmondta, hogy véleménye szerint ez volt az eddigi legjobb adás a közönség is ezen a héten volt a leghangosabb, Medveczki Ilona szerint a versenyzők kihozták magukból a maximumot és Böhm György az egész estét 10 pontosra értékelte. Ennek ellenére a zsűri a 3. széria folyamán, vagyis négy adás óta egyszer sem adott 10 pontot egyetlen párnak sem.

A Szombat esti láz ítészei

Pedig minden versenyző kitett magáért és próbálta magát belopni a zsűri és a nézők szívébe. Kiss Ramóna és Markó Róbert megfogadta Böhm György tanácsát, és humorral próbálta eladni quickstep produkcióját, Csányi Sándor feloldódni látszott, és a nézők végre láthatták a zsűri által hiányolt önfeledt mosolyát is. Katus Attila Molnár Andreát a feje fölé emelve ment le spárgába, ami után Zsámboki Marcell egyszerűen csak a parkett ördögének nevezte. Stohl Andrásékat és Udvaros Dorottyáékat is folyamatosan dícsérte a zsűri.

Az előző két Szombat esti láz széria győztesei, Bánhidi Petra és Czene Attila, valamint Keleti Andrea és Csonka András színpadra lépése után az eredményhirdetés következett. A versenytől ezen a héten a feleslegesen elmosolyodó Csányi Sándor és a kígyóként tekergőző Práger Kitty búcsúzott.