A Szombat esti láz döntőjének győztese, Katus Attila és Molnár Andrea úgy álltak színpadra, hogy tudták, nincs mit veszíteniük. Az utolsó megmérettetésre visszatértek az adás során korábban kiesett versenyzők is, Dammak Jázmin villantással színesítette az estét, Udvaros Dorottya pedig úgy nézett ki, mintha a saját lánya lenne.

A Szombat esti láz döntőjén Stohl András és Südi Iringó küzdött Katus Attillával és Molnár Andreával. A műsor alatt többször is megmutatták a döntős párosokra leadott voksok arányát. Eleinte Stohl Andrásék vezettek, de végül Katusék fordítani tudtak, és ezzel ők nyerték meg a döntőt, és ők küzdhetnek meg a Parkett ördöge címért Czene Attilával és Bánhidi Petrával, valamint Csonka Andrással és Keleti Andreával, a korábbi szériák győzteseivel.

Katus Attila és Molnár Andrea a Velvetnek elmondta, az esélytelenek magabiztosságával indultak, és nem hitték, hogy nyerhetnek Stohlék ellen, hiszen egy adás kivételével mindig ők végeztek a nézők és a közönség ítélete alapján az első helyen. Katus arra a kérdésre, hogy elégedett-e a teljesítményével annyit mondott, hogy a döntő számára már igazi örömtánc volt, feszültség nélkül lépett parkettre, mint mondta, nem volt veszítenivalója.

Molnár és Katus kontra Stohl és Südi

Stohl András partnere, Südi Iringó azonban görcsösen készült az immár harmadik Szombat esti láz döntőjére, azonban a most sem adatott meg neki, hogy megnyerje a versenyt. A táncosnő ezek után zokogva nézte végig Katus és Molnár utolsó táncát.

Az est folyamán visszatértek az előző adások folyamán kiesett versenyzők is, akik szintén egy-egy táncot mutattak be. A legnagyobb meglepetés egyértelműen Udvaros Dorottya volt, aki a Hajas László által készített póthajas frizurájával pontosan úgy nézett ki, mintha a lányát küldte volna parkettre. Dammak Jázmin pedig a szavazatok jelenlegi állása szerint egyértelműen mellbimbót villantott tánca során.

Udvaros Dorottya fiatal és dögös

Ördög Nóra az RTL klub korábbi szándékával ellentétben, miszerint a döntő szóljon a versenyzőkről, ismét Medveczky Ilonát helyezte a reflektorfénybe akkor, amikor visszautalva az előző hetek botrányaira rákérdezett, hogy vajon jövő héten számíthatnak-e a jelenlétére. A próbabugyiért kampányoló művésznő a várt igen helyett azonban csak sértett arccal csak annyit mondott, hogy majd meglátjuk.