Medveczky villantását képes bárki is felülmúlni?

bry
2008.12.17. 08:00
A Szombat esti láz harmadik szériáját Katus Attila és Molnár Andrea nyerte meg, mi azonban a legjobb villantást, emelést és arckifejezést keressük. A műsor során Medveczky Ilona jó eséllyel utoljára tette szét a lábát, Rózsa Csilla álló spárgával bizonyította táncosnői kvalitásait, Stohl Andrásról és Csányi Sándorról kiderült, nem csak macsós arckifejezésekkel tudják boldogítani a közönséget, Katus Attila pedig bemutatta, milyen, amikor egy fitnessedző rántja magára táncpartnerét. De melyik volt a legjobb?

A Szombat esti láz táncosai számtalanszor bizonyították a táncok során, hogy kellőképpen hajlékonyak, és ennek köszönhetően számtalan villantással lehettünk gazdagabbak, melyekből igen nehéz volt kiválasztani az öt legjobbat. A műsor első adása során a táncosnők igen magasra tették a lécet, élükön Medveczky Ilonával. A díva ugyanis néhány ékkőbe rejtve emelgette lábait, aminek köszönhetően olyan élményben volt részünk, amire valójában nem is voltunk felkészülve.

vill kicsi

Persze a versenyzők sem maradtak le a 67 éves művésznő mögött. Rózsa Csilla álló spárgájával nevezett a Velvet megmérettetésére, Kiss Ramóna tudatosan építette be táncába kormánykerekes bugyijának pucsítós bemutatását. Práger Kitty köldököt és bugyit villantott tangója közben, míg Molnár Andrea tangában ugrott partnere, Katus Attila ölébe.

emel nagy

A műsor leglátványosabb elemei természetesen az emelések voltak, melyek végrehajtásában nem kevés előnnyel indult a fitnessedző, Katus Attila, aki különleges elemeiért cserébe elsőként kapta meg a versenyben elérhető maximális pontszámot. Szintén saját védjegye van a Szombat esti láz egykori műsorvezetőjének, Stohl Andrásnak is. Ő ugyanis a táncuk utolsó emelését azzal szokta különlegessé tenni, hogy partnernőjét Südi Iringót jól megrázza, persze még a levegőben. Ugyancsak esélyes a legszebb emelés címre Kiss Ramóna, Udvaros Dorottya és Csányi Sándor is.

pofa nagy

Sztárjaink azonban nem csak a koreográfiával szerették volna megnyerni a közönséget, hanem a szituációhoz megfelelő arckifejezés kiválasztásával is. Kossuth-díjas színésznőnk, Udvaros Dorottya őrült amazon szerepében tetszeleg, Csányi Sándor arcáról a kétségbeesés sugárzik, Stohl András pedig nyelvöltögetéssel nyugtázta produkcióját. Természetesen nem csak a táncosok arcán láthatunk érzelmeket, hiszen a Szombat esti láz műsorvezetője, Ördög Nóra önfeledten kacarászik mikrofonhaján, míg Medveczky Ilona fotója szavak nélkül is elárul mindent.