Semmi nem fogható a Marsi-Palik felhajtáshoz, de azért Németh Kristóf jól cifrázta, mikor idén végre megnősülhetett. Gönczi Gábor is kisírta magának a tévés esküvőt csatornájánál. Judy addig beszélt róla, mennyire titkolja, míg mindenki meg nem tudta, mikor és hol halasztják el épp a menyegzőt, pornós druszája viszont háromheti együttjárás után mondott igent. És akkor azokról még nem is beszéltünk, akik inkább lemondták a ceremóniát.

Tudjuk mi jól, hogy minden nyár a sztáresküvők nyara, így volt ez mindig, részben azért, mivel általában nyáron köttetnek az életre szóló frigyek. Előző cikkünkben arról írtunk, hogy kik azok, akik számára szerencsétlenül végződött a nyár, és egyedül maradtak, de nem szabad elfelejtkeznünk azokról a hírességeinkről se, akiknek összejöttek a dolgok. Mert bizony ha híresek vagyunk, az mindenképp jó, főleg azért, mert még a meghitt családi eseményeinket is szponzorálják.

Minden csatornának vannak sztárjai, ez alól még az m1 se kivétel, igaz ők nem nyomják olyan ömlesztve a képünkbe az információkat a műsorvezetőikről, nyilván azért is, mert nincsen napi sztársorozatuk; de ez egy másik cikk tartalma.

Tévék, sztárok, frigyek, válások

Nyilván ezért maradt ki a nagy szórásból D. Tóth Kriszta, aki pedig hozzáment gyermeke angol művészettörténész apjához. Bár lehet, hogy erről azért nem lehetett nagyon hallani, mert ez már a második esküvője volt neki, az első házassága Hesz Máté vízilabdázóval sajnos zátonyra futott.

A másik két nagy kereskedelmi tévé viszont mindannyiunk legnagyobb örömére kitermel annyi hírességet, amiből már összejön a sztáresküvők nyara. Kemény feladat ez, hisz a Marsi-Palik esküvő évek óta überelhetetlen, hiába adnak el hasonló szalagcímmel újságokat, abból csak egy volt. És még mindig együtt vannak, bámulatos.

Némethé nem áll föl, Gönczi énekel

Idén egy valaki kapart az év álomesküvője címre és meg is kapta, hiszen a sztármagazinok megszervezték neki. Reklámesküvő volt a javából, de kit érdekel ez, ha egyszer jó a buli, és különben is, hogy jön bárki ahhoz, hogy turkáljon mások zsebében. Szóval rongyrázó és drága, de legalább nem titkos esküvőt tartott a Barátok Közt Gézája, Németh Kristóf, aki Farkasházy Réka után azonnal megtalálta a boldogságot egy debreceni orvostanhallgatóban, gyorsan gyereket csináltak, és most nekik jó, bár a nászéjszaka elmaradt. Meg nekünk is jó, mert így legalább a nászéjszakáról nem kaptunk részletes tudósítást.

Esküvőkben, úgy tűnik, amúgy az RTL Klub teljesített jobban, hiszen náluk többet kongatták a harangokat. Németh után elkelt egy műsorvezetőjük is, Gönczi "Fókusz" Gábor is, aki nyilván kedvet kapott, hiszen minden esküvőn az ő zenekara húzza. A reflektorfényre vágyó Fókuszos nagy napja persze benne kellett legyen a tévében, így egy ország láthatta, amint csak bólogat a hangosan kimondott igen helyett.

Groovehouse Judy félrebeszél, Judy Nero kapkod

Hazai zenészcelebjeink közt is akadnak igazi hisztis dívák, Groovehouse Judy legalábbis meggyőzőt alakított, amikor szétkürtölte, majd elhalasztotta, majd ismét szétkürtölte és visszavonta esküvőjének dátumát. Az első halasztás oka, hogy ő akkora sztár, hogy a nevével visszaélt a cég, akinek kiadták a jogot a rendezésre. Jó, nyilván nem lett volna amúgy annyira érdekes, és nem került volna vele csak idén legalább négyszer címlapra. Az meg egyenesen nevetséges, hogy az uborkaszezont úgy próbálták kibekkelni a lapok, hogy azt terjesztették, ismét elmarad az esküvő, mert túl sok médiafigyelem kíséri, majd mégis összeházasodtak az adott időpontban és helyen, ráadásul kamerák előtt. Ettől biztos jobban fogytak a magazinok.

Ha már a Judyknál tartunk, ne feledkezzünk meg Judy Nero pornóhősnőről se, aki az interneten jött össze élete párjával, majd az első személyes találkozójuk olyan jól sikerült, hogy három hét múlva meg is kérték a kezét. Két hónap után meg is tartották az esküvőt, és Neronak még az sem volt gyanús, hogy a férje minden lagzival kapcsolatos dolgon elbőgi magát. Mi izgulunk.

A Megasztárosok is házasodnak, ha kell egy kis hírverés, ilyenkor persze azt állítják, szinte titokban. Ez Varga Feri és vokalista csaja esetében úgy értendő, hogy mindössze egy komplett tévéstáb kísérte el őket a görög titoklagzira. Véletlenül ez épp a Favorit stábja volt, így tényleg csak a Tv2 nézői láthatták a nagy eseményt. Schmidt Vera is elkelt a nyáron, szintén szinte titokban és ne feledjük a konkurens tévécsatorna sztárját, Czene Attilát se, aki viszont jól bereklámozta esküvőjét, de legalább meg is tartotta, majd jól elhúztak Párizsba.

Politikusan esküdni

Szerencsére politikusainkat sem kíméli Ámor nyila, így hiába szivárgott ki Horváth „szuperreform” Ágnes esküvőjének pontos helye és időpontja – ő mondjuk inkább a tojásoktól, semmint a mindent megszálló rajongóktól félhetett -, minden a legnagyobb rendben történt: a fiatalok(?) kimondták az igent, és aznap nem zártak be egy kórházat se.

Rogán Antal frigye is címlapot ért, olyannyira, hogy még nekünk is van felvételünk róla, tehát aki azt gondolja, hogy csak a baloldalon vannak celeb politikusok, hát bizony téved. Még azt is megtudhattuk, hogy a pár delfinekkel úszkált a mézesheteik alatt. Vajon mit szól ehhez egy kisnyugdíjas?

Párral pártában?

Férfisoviniszta kollégáink kedvéért, az akiknek sikerült az élet kategóriába tartoznak az inkább mégse esküdő celebeink is, akik bár rengeteget beszéltek a frigyről, végül mégis megúszták gyűrűmentes együttéléssel. Ilyen például Pákó, aki nem volt képes ezer meghívott alá szorítani a vendégek számát, így a csaja behisztizett, hogy ő márpedig kis esküvőt akar. Mint mondtuk, mi senki pénztárcájában nem akarunk turkálni, de megnéztük volna azt az ezerfős lagzit.

A másik „szerencsés” Mukli Gyula lett, akinek mégse kell elvennie állítólag rém hisztis csaját, az állapotos Erdélyi Mónikát, mivel egyszerűen nincs idejük a lagzira. Mindezek fényében a pár idén nem is együtt ment nyaralni. Talán ez az igazán hosszú kapcsolat titka.

Ott van aztán Gaál Noémi, aki tavaly januárban még esküdni akart, aztán gyereket, végül most már attól is boldog, hogy a pasija végre nem vidéken dolgozik, mivel felvették őt is a TV2-be, de nem időjárást jelenteni.