horoszkóp

Szulák Andrea öt éve kerüli nagynénjét

2008.03.08. 14:39
A színésznő édesanyja halála óta nem tartja a kapcsolatot nagynénjével, Major Annával, aki az utóbbi pár évben többször is megpróbálta felvenni a kapcsolatot keresztlányával. Bár a 74 éves hölgy szívesen megölelné Szulák Andreát és kislányát, már feladta a reményt, hogy ez az álma valaha is teljesül.

Szulák Andrea édesanyja temetése óta nem tartja a kapcsolatot nagynénjével és keresztanyjával, Major Annával, amit ő természetesen nagyon fájlal - adta hírül a Bors. "Hallom, hogy azt nyilatkozta valahol: neki nincs családja. Ez nagyon bántott, mert igenis van. Igaz, sokan meghaltak közülünk, ahogy Rózsa is (a színésznő édesanyja- a szerk.)" - nyilatkozta a 74 éves hölgy.

Major Anna szerint könnyen előfordulhat, hogy ő következik a sorban, ám mielőtt bekövetkezne az elkerülhetetlen, szeretné még egyszer megölelni unokahúgát és Szulák Andrea kislányát, Rozinát. A hölgy a temetés óta többször is megpróbálta felvenni a kapcsolatot az M1 Más című új műsorának háziasszonyával, elment arra, amerre lakik, a színházban az első sorban ült, de egyszer sem járt sikerrel. "Belefáradtam, és feladtam" - tette hozzá.

Az idős hölgy szerint a család régebben minden vasárnap együtt ebédelt, ám a nyolcvanas években egyre ritkábban ültek össze. "A szüleim megbetegedtek, és minden időmet az ápolásukra fordítottam. Közben elváltam és el is költöztem....A kapcsolat azonban, ha nem is túl intenzíven, de megmaradt. Végleg csak 2002-ben, Andi édesanyjának halála után szakadt meg." Major Anna sok fényképet megőrzött abból az időszakból, amikor a családtagok között szoros volt a kapocs. Az egyik képen például Szulák Andrea látható első tüllruhájában. "Édes kislány volt az Andika, vagy ahogy mi neveztük, Dudika" - idézte fel a múltat Major Anna.

D. Nagy Lajos tagadja az apaságot

Egy huszonnyolc éves fiatalember, bizonyos Martonosi Balázs több helyen is azt állította, hogy ő a Bikini frontemberének eltitkolt gyermeke. A férfi a Blikknek elmondta, többször is felhívta az énekest, aki ahelyett, hogy keblére ölelte volna, megfenyegette. Pedig állítása szerint őt nem a pénz érdekli, csak egy kis szeretetre vágyik.

D. Nagy Lajos természetesen tagadja, hogy Martonosi Balázs az ő gyermeke lenne. "Az illető férfit nem ismerem, és nem is óhajtom megismerni. Néhány éve riporterként jelentkezett nálam... majd később vallási szektába akart engem beszervezni, most pedig úgy látszik, apátlan árvaként jelentkezik" - nyilatkozta a Blikknek az énekes, aki szerint a hírnévvel sajnos együtt jár, hogy "zavaros lelkű, és zaklatott világú emberek kezdik el zaklatni" a hírességeket.