horoszkóp

Szexmániás volt a Take That

2005.11.16. 09:48
Kölyökképű fiúkként még tinédzserkorú rajongók ezreinek törték össze a szívét, tíz évvel felbomlásuk után azonban napvilágra kerültek a Take That piszkos szex-sztorijai. Mark Owen, Gary Barlow, Howard Donald és Jason Orange újra egymásra talált egy a brit ITV1 televízióban napokban adásába kerülő dokumentumfilm okán. Robbie Williams nélkül.

A "Take That... The Final Report" című dokumentumműsor lerántja a leplet a fényesre polírozott Take That képről és bevezeti a nézőket a szex, drogok és rock and roll szennyes világába.

Szex, drogok

Gary Barlow a Sun angol bulvárlapnak így nyilatkozott nőügyeikről: "Majdnem minden este jött egy-egy újabb csaj". Jason hozzátette, hogy olykor akár három is. Ami a drogokat illetik, legnagyobb mélyrepüléseik Amszterdamban voltak, ugyanakkor sietve hozzátették, hogy sosem nyomtak magukba heroint vagy hasonlót.

Robbie

Take That

Robbie Williams hiányzott a rendezvényről, szóvivője szerint ugyanis épp Los Angelesben tartózkodott. Az énekes nem is kapott túl sok kedves szót egykori zenésztársaitól. "Sosem tudnék versenyre kelni vele, ezért inkább tartom a számat" - mondta Gary. Howard arról panaszkodott, hogy Robbie-nak túl nagy az egója, míg Jason egy "nagyszájú, arrogáns izének" nevezte. Mark - aki 2002-ben megnyerte a Celebrity Big Brothert - volt az egyetlen, aki nem fogalmazott rosszindulatúan: "Robbie jóképű férfi lett".

Mindez csak azért érdekes, mert pár napja ugyanebből a dokumentumfilmből még azt idézték az angol újságok, hogy Robbie köszönetet mondott egykori zenésztársainak azért, hogy megmentették a teljes lecsúszástól.

Rock and roll

A Take Thatet követő idők után egyedül Robbie Williams tudta felülmúlni a zenekar közös sikereit. Gary feladta a szólókarrierjét és most Charlotte Churchnek és másoknak ír zenéket. Mark évente ugyan kiad egy-egy maxi CD-t, de nemrég ejtette a kiadója. Jasonból színész lett, Howard pedig egy klubban dolgozik DJ-ként.

Best of lemez

A dokumentumfilmet a brit ITV1 sugározza november 16-án. A dokumentumfilm megjelenésével egyidejűleg a zenekar egy best of CD-t is kiad.