Kivonultak a nézők a Fábry Show felvételéről

2008.03.28. 12:30
Kivonult a nézőtér fele a Fábry Show felvételéről, miután Nagy Kriszta Tereskova előadta az anális és orális szexről szóló dalát. A felvételt állítólag nem adják le az adásban, a jegyek árait pedig nem fizetik vissza. Fábrynak nem ez az első botrányos ügye: az ORTT legutóbb a Lendvai Ildikóra tett megjegyzése miatt intette meg a showmant.

Kivonultak a nézők nagy Kriszta Tereskova fellépése közben a Fábry Showder felvételéről - írja a Blikk és a Bors. A vendég, Nagy Kriszta művésznő többek között arról faggatta Fábryt, miért nem dugja meg, majd előadott egy számot, amelyben az anális és orális szex témáját boncolgatta, meglehetősen szókimondóan.

Ekkor a felháborodott nézők egy része elindult a kijárat felé, végül a biztonsági őrök sem tudták őket visszatartani. Később Fábry és Tereskova úgy próbálták átírni a dalszöveget, hogy kihagyják a trágár szavakat, ekkor viszont a nézőtér fele már üres volt.

Tereskova után Szentpéteri Csilla zongoraművésznő lépett fel, aki a Blikknek később a "női nem megszégyenítőjének" nevezte Nagy Krisztát.

Túl sok volt

A Blikk szerint a Tereskova-interjút kivágják a műsorból, amiben az is szerepet játszhat, hogy az ORTT figyelmeztette beosztottaival sem túl visszafogott Fábryt a Lendvai Idikóra tett megjegyzése miatt. Az MSZP-s politikussal kapcsolatos viccelődés a nőszervezetek szerint nem ütötte meg azt a szintet, hogy Fábryt partnernek tekintsék, így nem is tiltakoztak ellene.

Kovács Kristóf, a show producere a Borsnak viszont azt mondta, a műsort mindenki saját felelősségére tekinti meg, azoknak, akik jegyet váltanak és a gyerekeiket is elhozzák, tudniuk kell, hogy a műsor "nem egy gyerekzsúr". A műsor felvételén gyerekek is részt vettek, a Blikk szerint egy kétgyerekes család Debrecenből utazott Budapestre, hogy élőben lássák a showt. "Azt se tudtuk, hogy fogjuk be a kicsik fülét" - mondta az apa. A jegyek árát viszont senkinek nem fizetik vissza.

Nem először okoz felfordulást

Nagy Kriszta képzőművész korábban Geszti Péter Magyarország című dalának átdolgozásával keltett botrányt, majd kijelentette, férjhez ment a reklámszakemberhez. Az, hogy mi volt köztük pontosan, később sem derült ki, Geszti ugyanis nem nyilatkozik magánéletéről. Nagy Kriszta később azt mondta, amit tavaly elkezdtek, "az egy művészi koncepció volt, ami a saját életemből fakadt. Azt mondtuk, ha már nem lehet egy házasság boldog, legyen boldogtalan. Nem lett folytatása a dolognak".