horoszkóp

Megszülte gyermekét a terhes férfi

2008.07.03. 23:12
Thomas Beatie, vagyis a terhes férfi pénteken életet adott kislányának az Egyesült Államokbeli Oregon államban, írja a US Magazine. Egyelőre csak a születés tényét jelentették be, arról nincs információ, hogy volt-e komplikáció a szülés alatt, és a baba és Beatie állapotáról sem tudni semmit.

Az eredetileg Tracy Lagondino néven, nőként született Beatie nyolc éve esett át a nemátalakító műtéten, belső nemi szervei azonban megmaradtak. Mivel feleségének egy pár évvel ezelőtti betegség miatt kivették a méhét, ő vállalta, hogy kihordja spermadonortól fogant gyermeküket. Beatie-t mesterségesen termékenyítették meg, és a terhessége ötödik hónapjában állt a nyilvánosság elé.

Thomas Beatie Hawaii szigetén született, kamaszkorában szépségkirálynő is volt. Húszéves kora körül rájött, hogy szexuálisan a nőkhöz vonzódik, ezután leoperáltatta a melleit, de a szaporítószerveit meghagyta, mert tudta, egyszer majd gyereket szeretne. "A gyerek utáni vágy nem férfi, vagy női, hanem általános emberi vágy" - mondta Beatie.

Bár a közvélemény eleinte kizártnak tartotta, hogy Beatie valóban terhes, ám egy ultrahangos felvétellel bizonyította igazát a férfi. "Egy transznemű férfi lehet terhes, mert ugyanolyan szervei vannak, mint egy nőnek. Nagyon fontos, hogy ne szedjen tesztoszteront a terhesség alatt, mert azok férfijegyeket eredményezhetnek a lánymagzaton" - mondta el korábban Good Morning Americában a Cedars-Sinai kórház egyik orvosa, hozzátéve, hogy elvileg nem okozhat problémát Beatie-nek a terhesség.

15%

Dan Brown Eredet

3990 Ft
3392 Ft
15%

Roger Moore Viszlát...

3200 Ft
2720 Ft