Tóth Gabi Palcsó Tamással jár

-b-
2005.05.24. 10:15
Újabb Megasztár-párosításról számolnak be a lapok: Palcsó Tamás, aki eddig hűségesen ragaszkodott barátnőjéhez, most Tóth Gabival jött össze. A lány még a vetélkedő elején szakított barátjával, Palcsó Tomi azonban csak két hete tisztázta a dolgot Nelli nevű barátnőjével, írja a Színes Bulvár Lap.

A tehetségkutató vetélkedő kezdi társkereső szolgálattá kinőni magát: már több sztárpárt is kitermelt a TV2 műsora. Legutóbb a vetélkedő nyertese, Molnár Ferenc Caramel jelentette be, hogy romantikus viszony fűzi Bartók Eszterhez, akiért otthagyta barátnőjét, Szerénát.

Romantika vigaszágon

Tóth Gabit korábban Bálint Ádámmal is összehozták, az a viszony azonban rövid életűnek bizonyult. Az idei széria első szerelmespárja a korai kiesőkből állt: először Bella Levente és a vigaszágon futó Borbély Brigitta között szövődött kapcsolat.

Palcsó Tamás és Tóth Gabi románca a Blikk szerint másfél hete kezdődött, szigorúan az után, hogy a Megasztár második helyezettje szakított barátnőjével. Az idei év női hangja úgy fogalmazott: megnyugtatja a zárkózott és jó humorú fiú közelsége. A szerelmespár először a Csillagok háborúja legújabb részének díszbemutatóján mutatkozott együtt.

Először barátok voltak

Tóth Gabi és Palcsó Tamás
A Megasztár szűkszavúságáról híres második helyezettje korábban nem beszélt magánéletéről, most azonban a Színes Bulvár Lapnak elmondta: barátságuk szerelemmé nőtte ki magát.

A tehetségkutató előző szériájában Galambos Dorina jött össze Pély Barna zsüritaggal, idén pedig Görög Zitát hozták össze a műsor koreográfusával, amit azonban az érintettek tagadnak.