horoszkóp

Timo és Ada összeköltözött

2004.07.02. 18:28
A VIVA két műsorvezetője mindössze két hónappal ezelőtt melegedett össze, de néhány héttel ezelőtt már össze is költöztek. A két hal, két macska, egy kutya és a szomszédban lakó nagymama megszerette Timót, aki Niki Beluccival való szakítása után most békés és összeszedett életet él kolléganőjével, Adával.
A 21 éves Ada és a 23 éves Timo megpróbálták titokban tartani, hogy a munkakapcsolatból szerelem lett, de most már a nyilvánosság előtt is vállalják kapcsolatukat. A VIVA televízió szerelmespárja nemrég összeköltözött.

Ada kezdeményezett

"Egy hónappal ezelőtt költöztünk össze. Szinte minden este ott aludtam, és kezdett teljesen feleslegessé válni, hogy fenntartsak egy másik lakást. Végül Ada megkérdezte tőlem, hogy mi lenne, ha odaköltöznék. Először nem mertem belemenni, mert voltak már rossz tapasztalataim az együttéléssel kapcsolatban, de végül odaköltöztem" - nyilatkozta a Velvetnek a Club Rotation és a Poparazzi házigazdája, Timo.

A szoknyavadász hírében álló fiatalember két hónappal ezelőtt melegedett össze kolléganőjével, Adával, de barátságuk több mint egy éve kezdődött. "Június 28-án volt két hónapja, hogy együtt járunk, de már régebbről ismerjük egymást. Akkor találkoztunk, amikor a VIVA új műsorvezetőket keresett. Amikor megismerkedtünk Ada megpróbált közeledni hozzám, de én tartottam az egésztől. Azt hittem, csak azért csinálja, mert én vagyok Timo, és csak ki akar használni" - osztotta meg lapunkkal félelmeit a műsorvezető, aki később rájött, tévedett kolléganőjével kapcsolatban.

A nagymama is szereti

"Szerintem sokkal jobb, ha minél hamarabb kiderülnek a dolgok. A bátyám példáját követem, aki három hét után költözött össze a barátnőjével. A lány ma már a felesége és boldog házasságban élnek" - mesélte Timo, aki örül annak, hogy egy helyen dolgozik barátnőjével, mert úgy érzi, ő jobban megérti a munkájával járó dolgokat. "Azt viszont nem szeretem, ha eljön velem a forgatásra, olyankor megváltozik, én meg nem tudok felszabadulni. Meg egyébként is, épp eleget vagyunk együtt" - tette hozzá.

Ada eddig még nem tudta bemutatni szüleinek barátját, ugyanis ők Londonban élnek, de nagymamájának nap, mint nap van alkalma találkozni Timóval, mert a szomszédban lakik. A nagyi remekül kijön a műsorvezetővel, állítólag mindennap benéz hozzájuk, és háziállataikhoz. A kutya, a halak és a macskák közül az eb kedveli leginkább Timót, mostanában már arcnyalással ébreszti.

Beluccival is járt

Timo korábban az egykori pornószínésznővel, Niki Beluccival járt, akivel igen botrányos körülmények között szakított. Jelenlegi barátnőjét azonban a fiú szerint egyáltalán nem érdekli, hogy mi történt Timo előző kapcsolatában. "Rettentő intelligens lány, nem hisz el mindent, amit az újságok írnak. Ráadásul nem hisz egy olyan nőnek, akinek azért a szavahihetősége igencsak megkérdőjelezhető" - mondta Timo, aki úgy érzi, a Beluccival való szakítása óta most először boldog és kiegyensúlyozott.

Ellentétben az ex-pornószínésznővel, aki nemrég dobta ki vőlegényét.

Médiapárok

Nem csak a VIVA két műsorvezetője melegedett össze a közös munka során. A tv2-ből ismert híradósok, Bárdos András és Máté Krisztina mostanra a Tényeken kívül a háztartást is együtt vezeti, és augusztusra várják első közös gyermeküket.

Az RTL Klub házi szerelmespárját alkotó Sárosdy Eszter és Alföldi Zoltán az Antenna című műsor munkálatai közben találkoztak, amikor Eszter még a nála harminc évvel idősebb Szalóczy Pál ismert rádiós felesége volt. Sárosdy tavaly decemberben elvált férjétől, jelenleg Alföldi társaságában vezeti a vasárnap esti Híradót, akivel a kamerán kívül is remekül megértik egymást. A két híradós közös lakásban él, a közeljövőben állítólag lesz eljegyzés és esküvő, de Sárosdy csak két év múlva akar gyereket.