horoszkóp

Tóth Lüszi anyja karaokéval büntet

2008.11.08. 19:26
Akiket már Geronazzo Mária szülinapos dala is sokkolt, most fogják be a fülüket: a megasztáros Tóth Lüszi anyja dalra fakadt egy karaoke versenyen. A videót teljes döbbenet fogadta, sokak számára ezzel a felvétellel vált nyilvánvalóvá, hogy Tóthné Edit számára csak eszköz a lánya. Valóban saját álmait akarja megvalósítani lánya által az anya, vagy tévesen vélekednek úgy egyesek, hogy egy 13 éves kislánynak nincsen saját döntése? Szavazzon!

Alig vagyunk túl a Maria Geronazzo prezidenválasztásos dala okozta sokkon, a világhálón máris újabb gyöngyszemre bukkantunk. Az ominózus videó Kaposváron, az első Enjoy Karaoke-verseny döntőjén készült, a színpadon pedig Tóth Lüszi és édesanyja, Tóthné Edit villantják meg énektudásukat.

Tóthék

A felvételt meghallgatók többsége ledöbbent a májusban készült felvételen, de sokak szerint látvány is magáért beszél: az anya-lánya páros ugyanis a megszólalásig hasonlít egymásra, öltözködésben és frizurában is. A Velvet olvasói már hetekkel ezelőtt felvetették, hogy a kislány pályafutása csak a szülők vágyainak megtestesülése , a videó láttán pedig végképp elszabadultak az indulatok.

Bár van, aki egyelőre még csak azon rágódik, hogy Tóthné Edit formálta a kislányt saját képére, vagy saját magát a kislányéra, a többség nem tartja normálisnak, amiért az anya rákényszeríti ezt a gyermekére. Másvalaki azokat az embereket sajnálja, akik azt hiszik, mindenki, amit tesz, azt érdekből teszi, és senki nem gondol arra, hogy azért énekelnek együtt, mert örömüket lelik benne, és szeretik egymást. "Ajajaj" - fejtette ki a leghelytállóbb véleményt a produkcióról egy másik hozzászóló, hasonló lehetett a Ganxsta Zolee vezette zsűri reakciója is, hiszen a páros még az első négy közé sem jutott be - pedig nem volt erős a mezőny, és nem sokkal később Tóth Lüszit már a legjobb 10 megasztáros énekes között köszöntötték.