horoszkóp

Magasan volt a kamera a házipornózó Mini Me-nek

2008.07.18. 18:30
Az újabban házipornójáról híres Mini Me először szólalt meg, hogy elmesélje saját verzióját excsajáról, Ranae Shriderről, aki egy hete már mindent elmesélt szexuális életükről. Az a videózás persze nem is úgy történt, nem is ő akarta, és különben is aztán a csajnál maradt a szalag, amit egy olyan magas szekrényen tartott, ahol ő el se érte volna. Legközelebb mindenesetre nem kezd szakmabelivel.

Mini Me alakítója, a 81 centis Verne Troyer - aki újabban az excsaja által kiszivárogtatott házipornójáról híres -, a US Magazine-nak szólalt meg először, hogy elmesélje a saját verzióját Shriderről. Ő például úgy emlékszik, a lány ötlete volt, hogy videózzák le magukat szex közben. A videó rövid részlete szakításuk után rejtélyes körülmények közt felkerült fel a netre, majd miután Troyer sikeresen letilttatta, Shrider, mint a videó másik szereplője - arra hivatkozva, hogy a felvétel az ő kamerájával készült - mégis beleegyezését adta a filmrészlet közzétételéhez. Múlt héten pedig mindent elmesélt, ami a szalagról lemaradt.

A színész azt állítja, a történtek óta szinte ki se mozdult otthonról, és bár barátai és családja ugyan támogatják, de még velük együtt sem szereti elhagyni a házát, mert tart attól, hogy megjegyzéseket kap. Azt is nehezen tudja feldolgozni, hogyan csalódhatott ekkorát valakiben: "Megbíztam benne. A szalag nála volt, az ő kamerájában, amit az egyik szekrénye tetején tartotta, ahol el se értem volna". A botrány kipattanásakor a nő azt állította, hogy a videót valaki ellopta a házból, ahol közösen éltek (és jelenleg is élnek) Troyerrel, a 39 éves színész azonban már úgy gondolja, Shridernek nem kis köze lehet ahhoz, hogy a film végül felkerült az internetre.

Először normálisnak tűnt

A US Magazine szinte pontról pontra végigvette Ranae Shrider múlt heti, a News of the Worldnek adott nagyinterjújának állításait. Troyer szerint helyenként vannak benne valós állítások is. Azt például megerősítette, hogy valóban a Playboy-villában ismerkedtek meg kicsit több mint fél évvel ezelőtt, egy újévi partin. Szerinte azonban a kapcsolatuk csak lassanként bontakozott ki, főleg azért, mert ő elfoglaltságai miatt - akkoriban forgatta a The Imaginarium of Dr. Parnassus (ebben játszott utoljára Heath Ledger - a szerk.) című filmet - ő főleg Londonban tartózkodott, így többnyire csak telefonon tudták tartani a kapcsolatot. "Először normálisnak tűnt, és nagyszerű embernek. Jól éreztem magam vele. Végre magamat adhattam, nem kellett színlelnem. Sok mindenről tudtunk beszélgetni és jól éreztük magunkat együtt. Legközelebb majd jobban figyelek: ha azt veszem észre, hogy valakivel ilyen könnyedén kijövök, akkor majd tudom, hogy ott valami nincs rendben" - ironizált a lapnak.

A videó persze nem az ő ötlete volt

Bár Shrider azt állította, Troyer akarta mindenáron videóra rögzíteni szeretkezésüket, a színész máshogy emlékszik: szerinte ezt épp a lány javasolta. "Közös döntés volt, hogy hajrá, csináljuk meg. Ő vetette ugyan fel ezt korábban, de úgy gondoltam, ez tök jó ötlet". Ma már persze úgy véli, Shrider esetleg már akkor se véletlenül találta ki az egészet: "Sose gondoltam volna, hogy rajtunk kívül bárki is hozzáférhet majd. A legvadabb rémálmaimban se jutott volna eszembe, hogy ezt teszi, amit tett".

Bosszúból híres lett

A szalagot is a lány tartotta magánál, Troyernek még csak egy másolata se volt belőle. "Úgy gondoltam, ez közös" - véli a színész. A szakításuk után pár nappal a férfi épp a legújabb Mike Myers film, a Love Guru egyik sajtóeseményén vett részt, amikor Shrider hisztérikusan hívta fel, és azt állította, a ház előtt lesifotósok várták, akik a videójukból kivett fotókat mutogatták neki. "Hittem neki. Aztán ahogy a sztori folytatódott és kezdett egyre hihetetlenebbé válni, rájöttem, ha nem is ő volt, de van valami köze hozzá".

Troyer szerint a lány bosszúból tette, amit tett, és mert ki akarta használni, hogy így talán ismertté válhat: "Mondjuk ez vicces, mert amikor még együtt voltunk, azt mondta, színésznő akar lenni, de nem vágyik a hírnévre. Most azért szívesen megkérdezném, "Na, ezt akartad? Most egy szexvideóval már híres színésznő vagy?". Ezt igazából bármikor megkérdezhetné Shridertől, mivel a lány még mindig nem költözött ki tőle. Troyer azonban ránézni sem akar: "A gyűlölet a legmegfelelőbb szó arra, amit érzek. Nagyon dühös vagyok rá, és az a szomorú, hogy mégis nap mint nap látom, mert még mindig a házam egyik szobájában lakik. Igyekszem nem tudomást venni róla. Igazából nem futunk össze mindig, nekem megvan a saját szobám, abban meg minden, amire szükségem lehet". Troyer jelenleg azon töri a fejét, hogyan tudná kilakoltatni a lányt.

Megcsalás helyett oktalan féltékenykedés

Bár Shrider azt állította, ő rúgta ki a színészt, amiért az többször is megcsalta, Troyer tagadja, hogy hűtlen lett volna hozzá, és azt mondja, ő kezdeményezte a szakítást, mert a nő nem bízott meg benne. "Soha nem csaltam meg. Egyszerűen eljutottam arra a pontra, hogy elegem lett az állandó gyanúsítgatásaiból. Szükségem volt rá, hogy önmagam lehessek, ő viszont soha nem hitt nekem, bármit mondtam, úgyhogy nem maradhattam tovább ebben a kapcsolatban. Persze iszonyúan megsértődött, ahogy nyilván mindenki így érez, mikor szakítanak vele, de nem hittem volna, hogy nyilvánosságra hozza a filmet". A férfi még hozzátette: kapcsolatuk nagyon korai fázisában ő is úgy érezte, Shriderben megtalálta azt a nőt, akivel le tudná élni az életét, a szakítás idején azonban már rég nem voltak ilyen érzései. Most pedig egy ideig nem is vágyik semmilyen érzelemre: "Jelenleg azt hiszem, soha többé nem akarok barátnőt, bár ez nyilván idővel majd változni fog. De ebben a pillanatban annyira nem tudok bízni senkiben, hogy még csak barátkozni sincs kedvem. Ha legközelebb összejönnék valakivel, az remélem, nem szakmabeli lesz".