A színésznő egy hónappal ezelőtt jelentette be, hogy tönkrement házassága Rékasi Károllyal és elköltözik tőle, erre azonban a mai napig nem került sor. Még szerencse, mert most meg költözhetne vissza: a házaspár közt állítólag ismét minden rendben, csak az RTL Klub engedélye nélkül egyelőre semmiről sem nyilatkozhatnak.

Lezárult a magyar bulvársajtót lázban tartó házassági válság: Détár Enikő és Rékasi Károly újra egy pár - értesült a Színes Bulvár Lap.

A média bájos diszkréciója

A sajtóban terjedő találgatások után hivatalosan egy hónappal ezelőtt, az RTL Klub Találkozások magazinjában beszélt Détár Enikő arról, hogy bár változatlanul szereti és becsüli férjét, Rékasi Károlyt, elmúlt belőle a szerelmes rajongás, ezért különválik tőle. Rékasi ezek után a Story és a Best szívhezszóló újságcikkeiben ecsetelte, milyen sokat jelent neki felesége, családjuk és az elmúlt közös 21 év, és deklarálta, hogy nem hagyja szétesni családi életüket. A napi bulvársajtó azonban nála is többet tudott felesége érzelmeiről: először azt adták hírül, hogy Détár a Madách Színház egyik fiatal táncosába szeretett bele, következő héten pedig már úgy tudták, hogy a színésznőben egy idősebb kollégája keltett plátói epekedést. A feldobott labdákat azonban senki nem ütötte le, és az is mindenképp óvatosságra intett, hogy a színésznő a fejlemények ellenére sem költözött el Telkiben álló közös családi házukból.

Család, tervezés

A jelek szerint most a válság, ahogy jött, hirtelen el is múlt: a Színes Bulvár Lap értesülései szerint az érintettek most ismét közös programokat szerveznek, és egy párként jelennek meg a nyilvánosság előtt. Mielőtt azonban minderről nyilatkoznának, az RTL Klub engedélyére van szükségük - legalábbis erre hivatkozott Détár Enikő, amikor az új fejleményekről kérdezték őt az újságírók. A színésznő csak a dodonai "talán igen" válaszig jutott, és Rékasi Károly is hasonlóan szűkszavú volt, bár ő legalább feleségétől tette függővé a sztori kitálalását, ami egy magánügy esetében mégis érthetőbb.

Az újság információi szerint a pár hamarosan szintén a Találkozások magazinban fogja bejelenteni kibékülését.