horoszkóp

Fekete Pákó csaja buzizott a Mokkában

2007.11.27. 09:40
Az adástörténeti esemény fokozódik a Mokkában: a hétfői verekedés után a két balhés fél, Fekete Pákó és Gerencsér Tamás otthon maradt, megérkezett azonban Pákó terhes csaja, aki miután ideges fiúját bezárta lakásukba, azért jött, hogy elsimítsa a szálakat. Liptai és Árpa jól szórakozott.

Mokkatörténeti esemény történt a TV2 hétfő reggeli adásában: Fekete Pákó és Gerencsér Tamás élő adásban kaptak hajba. A csetepaté egy félreértésből robbant ki, mégpedig a Holnap történt című, nemsokára bemutatásra kerülő bulvárfilm (Zalatnay, Anettka, Ihos József, Csala Zsuzsa stb. a szereplők között) kapcsán, melynek rendezője az elsőfilmes Gerencsér Tamás.

Pákó pénzt akar

Pákó hétfői indulatai két téma körül cirkuláltak, az egyik, hogy úgy tudja, rajta kívül mindenki kap gázsit, Gerencsér ellenben állítja, hogy szóban valamennyi közreműködő celeb beleegyezett abba, hogy nem kap pénzt. A másik feszültség abból fakad, hogy Pákó úgy tudta, csak a neten jelenik meg a késztermék, valójában pedig mozifilm lesz.

Pákó mindezek miatt most saját gázsiját követeli mérgesen. A produkció spontán promója gyanánt hétfő reggel a Mokka zárójeleneteként összeverekedett a két fél.

Terhes csaja Pákóra zárta a lakást

Ezen felbuzdulva kedden a Mokka ismét behívta a stúdióba Feketét és Gerencsért, ahova végül csak Pákó szalmaszőke barátnője érkezett, aki nonpíszi megjegyzéseivel tovább színesítette a perpatvart - és akit Árpa: "És te ki vagy?" - megszólítással mutatott be a nézőknek.

Plank Ágnes, a terhes barátnő óvintézkedésként Pákóra zárta otthonuk ajtaját, miután az kilátásba helyezte, hogy ha újra meglátja a vékonydongájú filmrendezőt, nemcsak olyan lányosan ütlegelné, mint hétfőn, hanem igazából, keményen.

A nyugalom megzavarására alkalmas kifejezések

"Pákó valószínűleg néz minket, vagy a tévét is elvitted?" - tette fel a jogosan izgalmas kérdést Árpa Attila, aki szemlátomást kitűnően szórakozott az incidensen. Nem úgy Pákó leendő gyermekének édesanyja, aki először arról beszélt - figyelem, a nyugalom megzavarására alkalmas nonpíszi kifejezések következnek -, hogy szerelme nem fog bohóckodni ilyen homoszexuálisokkal, majd a hármas kamerába elmondta, nem promós műbalhé volt a hétfői, örült is volna, ha Pákó fölborítja ezt a gyereket és hogy Gerencsér egy madár.

Árpa Attila mindezt egy terhes nő őszinte vallomásaként aposztrofálta. Az incidens kitűnően elszórakoztatta mindkét műsorvezetőt.