horoszkóp

Victoria Beckham lehet Amerika Győzikéje

2007.02.28. 12:17
A volt énekesnő - mostanában csak főállású focistafeleség - tárgyalásokat folytat egy amerikai tévécsatornával egy saját reality showról, egy ismerőse pedig azt állítja, van öniróniája.

A műsor részletei még nincsenek kidolgozva, de hetek óta terjeng a pletyka, miszerint Victoria egy saját főműsoridős programról tárgyal az NBC televíziós társasággal. A döntés még nem született meg, de közel állnak hozzá, mondta el a People magazinnak egy Beckham-közeli forrás.

A hírek szerint teljesen más lesz a műsor, mint az első amerikai celebvalóságshow, a The Osbournes. Ez a program elsősorban magára Victoriára fókuszálna, de persze láthatóak lennének benne gyerekei és férje is. A Beckham család várhatóan július közepén költözik Madridból Los Angelesbe, mivel a focista az L.A. Galaxy nevű csapatnál írt alá ötéves szerződést.

Kölcsönös elvárások

A pár nagy tervekkel érkezik az Egyesült Államokba, az amerikaiak Beckhamtől várják a futball népszerűsítését, neje pedig itt próbálja berobbantani a divat világába saját márkáját, a DVBStyle-t. Amerikában egyébként a Beckhamek nem számítanak akkora sztárnak mint nálunk, a várakozások szerint ezen fog a show hirtelen és nagyot változtatni.

Izgalmasan hiteles

A reality show és egyben Victoria menedzsere, Simon Fuller, aki a megasztár eredetijét, az American Idolt is vitte, aggódik azonban, hogy a család élete nem lesz elég izgalmas a sokat látott amerikai nézőknek. Ezért úgy döntöttek, hogy kicsit feljavítják a valóságot, és például Victoria testőre és asszisztense előre megírt szöveget fognak mondani. Kíváncsian várjuk, hogy ezek után maguk a főszereplők vajon teljesen valóságosak lesznek-e.

A meglepetés: az önirónia

Bár Victoriát inkább csendben fanyalogni szoktuk látni, a család egy barátja esküszik rá, hogy a nézők el lesznek tőle bűvölve. „A humora csodálatos - lelkendezett -, az otromba humor nem kenyere, de amit valószínűleg nem gondolna róla a közönség, hogy Victoria nem is veszi magát olyan komolyan, hanem tele van öniróniával.”