A részeg Lily Allent kidobták a Forma-1-es főnök jachtjáról

2008.05.20. 15:40
A Forma-1 környékéről is eltiltotta Flavio Briatore a most épp hirtelenszőke popénekesnőt. A botrányos viselkedése miatt hirtelen távozni kényszerülő Allen viszont valószínűleg magasról tesz erre: majd keres olyan helyet, ahol még értékelik a cicijeit.

Kegyetlen tempót diktál a fotósoknak a hírhedt brit énekesnő: legutóbbi szállodai medencénél félpucéran történő napozása, aztán frissen borotvált lábközének közszemlére tétele után most Flavio Briatore jachtján folytatta ismét mellbedobással műsorát.

Allen szokásához híven ismét túl sokat öntött a régebben szebb időket is látott garatra, és egy váratlan pillanatban letépte magáról a bikinifelsőjét, majd a vízbe vetette magát. A hajó legénysége úgy tűnik nem bízott a csípőjére növesztett úszógumijának biztonságában, inkább kimentették a hullámok közül. A Formai-1-es Renault-csapat istállófőnöke, Briatore vöröslő fejjel takargatta be saját ruhájával, miközben láthatóan nagyon kényelmetlenül érezte magát. Az incidens miatt Allen kisasszonynak azonnal távoznia kellett a hajóról, mi több, Briatore még az F1 környékéről is száműzte. Innentől kezdve a botrányhősnőnek igencsak fel kell kötnie a melltartóját és sokat kell változnia ahhoz, hogy újra elnyerhesse a milliomos bizalmát.

A 23 éves Lily Allen - akinek első lemeze 2006-ban Allright, Still címmel jelent meg - viselkedésével már kamaszként is adódtak problémák. Többször is túladagolta magát és előfordult az is, hogy szerelmi bánatában felvágta az ereit. A francia Riviérára a Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál kedvéért látogatott el, és azóta folyamatos főszereplője a bulvárlapoknak. Valószínűleg jól jön neki most a felhajtás, hiszen szakmailag az utóbbi időben túl sokat nem tudott felmutatni: pocsék énekesnek tartják, talkshowjának, a Lily és barátainak pedig csúfosan alacsony nézettsége van.

"Megpróbálok jó útra térni, mert tudom, hogy ez az életstílus meg fog ölni, ha így folytatom - tett vallomást közel egy éve, amikor alkoholproblémái miatt még pár amerikai koncertet is kénytelen volt lemondani. Hogy a szopásról inkább a szoptatásra próbált összpontosítani, mi sem bizonyítja jobban, mint tavaly év végén bejelentett terhessége, ám elvetélt, ezt pedig akkori pasijával, Ed Simmonsszal való kapcsolata sem élte túl.