horoszkóp

Vilmos herceg nyáron házasodni akar

2007.02.13. 11:56
A brit trónörökös fia siettetné a házasságot, már csak azért is, mert így végre nem saját pénzéből kéne fizetnie a lány védelméért. A kisebbik fiút meg eltanácsolták az éjszakai élettől, mert alvilági leszámolástól tartanak Londonban.

Pletykák szerint jövő júliusban venné feleségül kedvesét, Kate Middletont Vilmos herceg. A fiatalok már több mint egy éve együtt élnek, a hivatalos bejelentéssel azonban még várni kell, mert a királyi ház nem szeretné, hogy a hír elterelje a figyelmet az anyakirálynő Erzsébet, és Fülöp herceg ez év novemberében esedékes gyémántlakodalmáról.

Vilmosnak pedig sürgős lenne hivatalossá tenni terveit, mert csak innentől járna Katenek a rendőri védelem. Különösen égető a kérdés, mivel - a DigitalSpy portál szerint - Londonban a kidobóemberek épp harcban állnak egymással, minek keretében időnként félholtra verik egymást, sőt elképzelhető, hogy előbb-utóbb lövöldözésbe, vagy akár robbantásba torkollhat az ügy.

Vilmos és Kate Middletont

Kate jelenleg kénytelen beérni két őrző-védővel, amit szőke hercege saját zsebből fizet, de ez semmi ahhoz a védelemhez képest amit a Királyi Testőrség biztosíthatna neki, pláne, hogy a brit királyi családhoz tartozóként akár terroristák célpontjává is válhat. Igaz, momentán jobban zavarják a lesifotósok.

Harry szobafogságban

A Királyi és Diplomáciai Védelmi Szolgálat inkább a brit trónörökös kisebbik fiáért, Harryért aggódik. Ő ugyanis köztudottan nem veti meg a londoni West End bárjait, ahol a kidobóháború folyik. Múlt szombaton például majdnem ötmillió forintot vert el barátaival törzshelyén, a Mahiki nevű klubban, pár nappal korábban pedig Madonnával és férjével, Guy Richie-vel látták ugyanott. Testőrei azonban most határozottan kérik, hogy kerülje a környéket amíg nem rendeződik a helyzet.