horoszkóp

Mit titkol Ágica és Hercegfalvi Zoltán?

2007.08.07. 15:27
Hiába okolja öngyilkossága miatt VV Ágica a dopping miatt korábban eltiltott focistát, Hercegfalvi Zoltán hallgat arról, hogy mi történt közte és Ágica között, és a tévébemondó is csak homályosan fogalmaz arról, mi is történhetett közöttük. Ágica mindenestre hamarosan újra műsort vezet.

VV Ágica a Viva TV közleménye szerint hamarosan visszatér a képernyőre. A közlemény szerint a lány öngyilkossági kísérletét Hercegfalvi Zoltán futballista, a Kispest játékosa viselkedésével indokolta. Bár közelebbről nem nevezte meg, mi váltott ki belőle ekkora haragot, szakításuk után azt mondta, összeköltözésük után Hercegfalvi megváltozott. Később Ágica ezt annyiban finomította, hogy nem tudták a szerelmüket szeretetre váltani, és ez vezetett a szakításhoz, majd öngyilkossági kísérletéhez.

Hercegfalvi Zoltán egy évet töltött Ágicával, ám most mégis hallgat, nem hajlandó nyilatkozni az esetről, a Velvettel is csak annyit közölt, hogy nincs mondandója. Hercegfalvi Zoltán az eddigi egyelten hazai focista, akit dopping miatt egy évre tiltottak el a játéktól, bár ő ártatlannak vallotta magát, és arra hivatkozott, hogy egy gyermekkora óta szedett asztmagyógyszer miatt találtak tiltott teljesítménynövelőként számon tartott szert a vérében.

Pedig a fellelhető párhoroszkópok szerint a bak és a bika kapcsolatára a harmónia és az anyagi biztonság jellemző, ami még rejtélyesebbé teszi, mi is történhetett valójában Ágica és a focista között.